resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9063
    yok artık ya. valla yok artık ya.
    (bkz: #1554276)
    bunun üzerine de savunulmaz diyordum ama savunulmuş...
    valla bravo.
    senelik 1 milyon dolardan çok deli avukat tutsan, buna arkadaşların buldukları argümanları bulamaz.
    `kendisinden ne bekleniyor?` denilmiş.
    prandelli, şike skandalı ortaya çıktığında `"ahlaki açıdan temizlenmemize yardımcı olacaksa, avrupa şampiyonası’na gitmeyelim”` diyebilmişti.
    şikeye adı karışan oyuncularını milli takıma almamıştı.
    dönelim fatih terim'e.
    fatih terim'den ne mi bekliyorum?
    valla bir şey beklemiyorum.
    daha doğrusu volkan'ı çağırmaya devam etmesini, emre'ye kaptanlık vermesini, sezon sonu yapacağım dediği konuşmayı sonsuza kadar (ya da pardon, gerektiği zamana kadar -çünkü yarın ihtiyaç olabilir-) ertelemesini, kulüp hocasıyken rahatsız olduğu yabancı sınırına milli takım hocasıyken ses çıkarmamasını -yarın tekrar kulüp hocası olursa tekrar ses çıkarabilir-, şikeyle ilgili tek sözcük etmemesini falan bekliyorum.

    şu "şu başarıları kazandı" diyen arkadaşları da uyarıyorum, o başarıları tek başına kazanmadı. belki önemli bir aktördü. belki başarının aslan payı onundu ama o başarıları asla tek başına kazanmadı.
    kimsenin fatih terim'in emeklerini inkâr ettiği yok.
    ama emeklerinin karşılığı galatasaray'a düşmanlık gütmek hakkı sağlamıyor kimseye.

    ve son olarak anlamadığınız şey, kendisine nefret falan beslemiyoruz, sadece galatasaray'ı kendisinden ve kendisine beslediğiniz sevgiden daha çok seviyoruz.
    x, galatasaray'a hizmet etmiş olabilir, x, galatasaray'da efsaneleşmiş olabilir ama x, kendini galatasaray'dan üstün görmeye, galatasaray'a düşmanca davranmaya ve galatasaray'a zarar vermeye başlarsa, x artık efsane değil, galatasaray'ın düşmanıdır.
    gaflet uykunuzdan uyanmanız dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın