• 1
    her camiada mevcut en sevmediğim profildir.
    karaktersiz.
    çakma taraftar.
    iyi gün dostu.

    eleştirmesini bilmez. yapıcı değildir. ukaladır ve kendini futbol uzmanı sanar. 3 maçta bir adamı tahlil edebildiğini düşünür. yeri gelir sneijder'e bok atar, yeri gelir bruma'nın kazık olduğunu söyler. burak yılmaz'a eleştiri kisvesi altında hakaret etmese hayatından gün eksilir. çünkü galatasaray'ı öfkesini, sinirini, hayattaki başarısızlığının hıncını kusabileceği bir araç olarak görür. futbolcunun sadece 22 yaşına kadar geliştiğini sanar. oysa tarih 26 yaşından sonra boyut değiştiren futbolcularla doludur. en büyük efsanesi bülent korkmaz 30'unda bambaşka bir defans oyuncusuna evrilmiştir ancak o gözünün önündeki gerçeği bile görmekten acizdir.

    gün gelip devran döndüğünde de lafa "x böyle oynasın ben tükürdüğümü yalamaya razıyım" diye girerler. razı olmasan nolur amk? adam sana yalatmış tükürdüğünü. bi de rızasıyla yapmış gibi...

    sen kötü gününde adama destek verme. dibe çek. küfür hakaret gırla. başarısız olması için elinden geleni yap. stadta ıslıkla. sevgilisine, karısına, kızına laf et. ondan sonra tükürdüğümü yalamaya razıyım de... işte en güldüğüm o gün geldiğinde oyuncuyu sahiplenmeleri.

    ahlaksızsın oğlum sen.
    karaktersizsin.
    siktir git başka takımı tut.
    hani içimizdeki irlandalılar var ya...
    işte sen osun.
    hiç olmasan daha iyi.
    20 milyon galatasaray taraftarı mı var?
    3 milyon taş gibi taraftar olsun da içlerinde böyleleri olmasın, tercih ederim.
    çünkü bu gün hakaret edip, itin götüne soktuğun, eleştirinin sınırlarını saygısızlıkla aştığın o futbolcu var ya... işte o sana yarın tükürdüğünü yalatıp takımı başarıya taşıyacak olandır.

    ha ya da atletico madrid'de ağzının suyu aka aka sırtındaki 10 numara forma ile şampiyonlar ligi finalinde izleyeceğin adamdır ve evet biliyorum arda turan finali kaçırdı. ama sen 10 numaralı arda turan'ı istemeyedur engeli olmasa takıma ilk yazılacak isimdi kendisi 2013/14 sezonu şampiyonlar ligi finalinde.

    anladın mı sayın tükürdüğünü yalamaya razı kardeşim. sen takım falan tutmuyorsun. taraftarlık aşktır. sen sadece başarıyla masturbasyon yapan bir eziksin. bize gerçek taraftar lazım. eleştirmesini bilen, desteklemesini bilen. sen ikisini de bilmiyorsun. o yüzden o lafı etmeye hakkın da yok. bırak o lafı adabıyla eleştiren etsin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın