resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 9010
    ya kardeşim yeter artık be.
    tamam kendisine tüm başarılarımız için teşekkür ediyorum çok büyük paya sahip. ama her zaman kendi ismini galatasaray'ın önünde tuttu. bir insan hem teknik direktör hem başkan olamaz. bunu hem ünal aysal için hem kendisi için söylüyorum. bunu yapmaya çalışan adamın hali ortada: aziz yıldırım. teknik direktör yönetimsel işlere karışamaz, karışmamalı. yönetim de teknik işlere karışamaz karışmamalı. ama fatih terim döneminde bu olmuyor. hoca her şeye karışmak, her şeyi kendi yönetmek istiyor.

    ayrıca teknik direktörlüğü döneminde birilerini hedef gösteriyor, düşman ediniyor, sonra gidip bu adamlarla kol kola girip galatasaray'a laf sokturtuyor, yanlarında gülümsüyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hocam?

    desen ki o milli takımdır, ben yöneten insanlara bakmam. okay. at imzanı efendi gibi, yüz göz olma malum kişiyle işine bak. tabiki bu milli duygularla, dünya kupasına katılan 32 takımın 30'unun teknik direktörlerinin maaşından daha yüksek maaşa sahip olmanın alakası yoktur. o değil de yabancı sınırı ne oldu hoca? hani o çok şikayetçi olduğun sınır. hani türk futbolunun böyle gelişemeyeceğini düşündüğün sınır?
App Store'dan indirin Google Play'den alın