resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8989
    ----fatih terim fanboy mode on----

    fatih terim. galatasaray taraftarına göre hain, düşman ve bilimum kötü sıfatların ardından gelen isim. birader bu kadar enteresan olmak zorunda mısınız gerçekten?

    adam gittiğinden beri söylüyorum, söylemeye de bıkmadan usanmadan devam edeceğim. suçu vardır, ama başkaları kendisini bildiğin bu noktaya itmiştir. bunu göremeyen kör gözleriniz de onu utanmaz, hain olarak nitelendirmektedir.

    düşün şimdi, o günleri düşün. her şey çok güzel. takım misler gibi topunu oynuyor, gerekeni yapıyor, mağlubiyet mi aldık, helal olsun lan aslanlarıma diye çıkıyorsun stattan. yalan mı?

    kim abi o güzel günleri bozan? kim nolur mantıklı düşün o güzel ortamın içine eden? bülent tulun nerden çıktı abi? nerden çıktı yani mis gibi giden futbol şubesine bülent tulun monte etmek, neden? kim eleman dedi galatasaray'ın 40 yıllık efsanesine? kim bu lafı edip ite köpeğe taşak malzemesi yaptı imparator'u?

    kim takımını mis gibi götüren hocaya sormadan transfer yaptı? hani ister sev ister sevme, tamam hepimiz çok seviyoruz ama sneijder'in yerine sistemine uyacak başka bir adam istediği, ikinci forvet gibi oynayabilecek arifvari bi adam istediği inanılmaz net iken kim sneijder'i transfer edip al hoca oynat dedi?

    kim yaz döneminde ortada hiçbir şey yokken başka teknik adamlarla görüştü? bunu kabul etmeyebilirsin, senin bileceğin iş ama bu haberler çıkmadı mı abicim, bi kez olsun çıkıp yok öyle bir durum biz hocamızdan memnunuz dendi mi? ki ben görüşüldüğünü düşünüyorum, kim yaptı abi bu işi?

    kim adamın en iyi anlaşabildiği yöneticileri yönetimden tasfiye etti? üstelik bu adamlar inanılmaz işe yararken, işin diplomasi kısmını ali dürüst, takım kısmını abdürrahim albayrak götürürken kim yok etti abicim bu adamları bi söyle bana? neden tasfiye edildi bu adamlar, hanginiz anlatabilirsiniz?

    bütün bunlar yapılırken fatih terim çıkıp tek kelam etti mi? takımını bir gün yalnız bıraktı mı? galatasaray'a yapılan herhangi bir haksızlığa bir gün sessiz kaldı mı? hakemler takımını biçtiğinde olur öyle mi dedi? takım yenilirken köşesine çekilip bacak bacak üstüne atıp gülümseyerek seyretti mi? bi gün olsun evlatlarını real'den 6 yeseler bile sattı mı abi bu adam? bi gün yaptı mı bunu?

    sonra sen bütün bunları yapınca adam gitti. üstelik kendisi de gitmedi. yüzüne söyleyemedin gittiğini. sana onca başarı yakalatmış adamı, çok kolay becerebileceği, sadece iki üç maça çıkacağı milli takımla görüştü diye "kovdun".

    hala adamdan çıkıp ben sizin kölenizim demesini bekliyorsun. ulan birazcık aklınız izanınız olsun. şu davranış size yapılsa ne yapardınız amk? hayır tamam, hepiniz ölümüne galatasaraylısınız ona eyvallah da, ulan mancini instagram'dan iki galatasaray yazdı diye fanboyluk yapıyorsunuz, azıcık, yaşattıklarının hatrına birazcık beyninizi çalıştırın lan.

    bu adam artık bize gelmez. kendi efsanemizle ummadığımız, görmediğimiz başarılar yaşama şansımızı kaybettik. önümüzdeki yol da karanlık, bunu prandelli'nin teknik adamlığından bağımsız olarak söylüyorum.

    sizden tek ricam, bu entry'yi istediğiniz kadar ofsaytlayın ama azıcık, az biraz beyninizi çalıştırın.

    ----fatih terim fanboy mode on----

    *

    ----fatih terim fanboy mode on----

    ----fatih terim fanboy mode on----

    ----fatih terim fanboy mode on----

    ----fatih terim fanboy mode on----

    edit: imla mimla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın