resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1683
    galatasaray'a cok fazla olan oyuncu. evet cok ama cok fazla. bruma muthis bir yetenek. izlemesi zevkli bir oyuncu. her seyden once ''futbolcu''. ilk geldigi 2-3 hafta ozellikle ligde sonradan girip herkesi calima dizdigi maclarda onu izlemek buyuk keyifti. turkiyeden bir an once kurtulabilirse bir ronaldo seviyesine gelemese de nani-di maria seviyesine cikacagini dusunuyorum. ancak kendisi bize cok gereksiz ve fazla bir oyuncu.

    neden mi ?

    bruma 10 milyon euro civari bir paraya geldi. galatasaray'da isterse 35 gol 25 asistle oynasin turkiye liginden bir oyuncuya verilecek tavan fiyat 15 dir. hadi sizin icin 20 olsun. bruma'yi alirken sporting lizbonla yapilan kontrata gore yuzdesini tam hatirlamasam da bir sonraki satistan kar edilirse belli bir yuzde sporting'e gidiyor. yani sen hadi tas catlasa 20 ye satsan 2-3 milyon euro civari bir parayi sportinge vericeksin. ee 10 milyonda alirken verdin. ne etti ? 13 milyon. kar ne kadar ? 7 milyon.

    7 milyon icin boyle bir riske deger mi ?

    tartisilir.

    ayni olay telles icin de gecerli. turk ligini kim izliyor ? kimse. cok ust duzey bir performans gosterse bile telles'i almak isteyecek bir takim sana maksimum 10 verir. e zaten 6'ya aldin adami. bu kadar riske deger mi ?

    bence degmez. sen porto degilsin, benfica degilsin. barcelona, madrid hic degilsin.

    bruma ve telles'e verilen toplam 16 milyon euro'yla 3 tane cok net katki verecek isimli oyuncu alirsin. avrupa'nin buyuk kuluplerinden 11'deki yerini kaybetmis eboue gibi, melo gibi, kuyt gibi adamlari rahat rahat alirsin. gelirler buraya katki verirler basin agrimaz.

    bruma muthis bir oyuncu ama galatasaray'da isi cok zor. umarim zarar etmeden uygun bir fiyata satilir ve kariyerine ust duzey liglerde devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın