• 331
    galatasaray tarihin en kotu transfer donemlerinden. oyuncu alamadigin gibi satamiyorsun da. hangi anadolu takimina gitse yildiz olacak oyuncularini abuk subuk kadro disi birakip, basina sacma sapan haberler servis edersen gotu boklu anadolu kulupleri bile almaz senin oyuncunu.

    dalga gectigin dany ligde her takimda banko oynar siritmaz, orta seviye takimlarinda yildiz olur.
    eboue dedigin adam'in cvsinde arsenal var, her zaman piyasasi olur, tesisten kafasini cikarsa marsilya kapar.
    amrabat desen rahat rahat orta seviye avrupa takimlarinda oynar
    sabri eskisehire gitse ertesi sene 5 milyon fiyat cekerler
    chedjou'yu yine ayni sekilde tesisten kafasini cikarsa montpellier kapar.
    ontivero'yu bir anadolu takimina veya latin amerika liglerinden birine kiralamak ne kadar zor olabilir.

    bunlar sadece suan aklima gelenler. ama yonetim oyuncularini o kadar iyi pazarliyor ki bir tane teklif gelmiyor bu adamlara. trabzonspor iki sezon tek mac iyi oynamamis henrique'yi, adrian'i oraya buraya 3e 4e gonderiyorken sen daha eboue"yi chedjou'yu amrabat'i gonderemiyorsan sorun sendedir. fazla irdelemeye gerek yok. gelen kaliyor galatasaray'da hem de agir kontratlarla...

    kadroda 30dan fazla futbolcu var, yigit'in migit hala kadroda isi ne ? sercan kiralik, ontivero a2'ye yollandi. sahi ya bu alindigi gibi a2 takima yollanan endoganlara, kaan baysallara ne demeli? az para almiyor bu adamlar. 400-500 bin euro digerlerinin yaninda azicik gibi gelse de senelik 1 milyon 200 bin lirayi geciyor nerdeyse. aylik 100 bin lira he ? vay anasini...bu kadar kolay mi yav ? galatasaray'a transfer olup 400-500 bin eurolari kapmak bu kadar kolay mi ?

    hegamonya mi kurmak istiyorsun, devamli basari mi istegin? o zaman yapacaksin abi transfer. 2 sene ust uste sampiyon olan takima chedjou'yu almayacaksin. yabanci siniri koyulacagini biliyorken alper'e ya da gokhan inler'e parayi basmaktan cekinmeyeceksin. alicaksin mevlut'u bir koseye koyacaksin. basip parayi hakan calhanoglunu alacaksin emre can icin sinirlari zorlayacaksin ama yok...onun yerine zaten cok iyi para kazanan selcuk ve burak'a zam yapalim degil mi.

    bayern'e bakin...almadigi kupa kalmadi hala eksik yerlere takviye yapiyor. neden cunku devamlilik icin ne gerektigini goruyor. vizyon mu demistik ?

    onlemini almazsan, rakiplerinden finansal olarak ustun oldugun (2013 yazi) transfer donemini chedjou ve bruma'yla kapatirsan bir sene gecmeden boyle dumur olursun. kici boklu mehmet topal orta sahanla dalga gecer boyle. boyle dusersin onlarin bok cukuruna, volkan itiyle ugrasirsin, caner'iyle emresiyle ugrasirsin. sen guclu oldugun zaman yapabiliyorlar miydi boyle ?

    bugune kadar unal aysal'a tek bir laf soyletmedim ama bu transfer donemi kafamdaki cogu seyi degistirdi. vizyoner bir yonetici, hem de unal aysal gibi cok ust duzey basarili bir isadami'nin elindekiyle yetinmesi, gucu varken takimi daha da ileriye goturecek hamleleri 2013 yazinda yapmamasi beni cok sasirtmisti. simdi goruyorum ki kendisinin izledigi bir plan yok. bu nedenle bu transfer donemi de plansizligi, duzensizligin ve yapilan yanlislarin ortaya ciktigi transfer sezonu oldu.
    ayni zamanda bundan sonraki 5 seneyi de finansal anlamda cokerten adimlar atildi ki bence asil korkulmasi gereken durum bu. kariyeri dususe gecen selcuk ve hizini kaybettikce hic bir ozelligi kalmayacak burak'in bilmem kac yil daha senelik 3 milyon eurodan kontrati var. umarim bir an once bir iki nokta hamleyle takim toparlanir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın