• 10643
    her şeyi geçtim allah aşkına şu takıma biri kondisyoner falan değil bir fitness uzmanı getirsin. amerika'dan mı gelir artık, büyük kulüplerden birinden dünya para bayılıp mı alırız bilmiyorum ama şu takımın bir numaralı ihtiyacı bu ve getirilecek adamın verdiği programların gerekirse kadro dışı bırakma yaptırımlarıyla uygulanmak zorunda bırakılması. yanına bir de en iyisinden beslenme uzmanı tabi ki. 30'a yakın genç sporcudan oluşan bir futbol takımında 3-4 kişi haricinde herkes üflesen uçacak kadar kuvvetsiz. şunun bir örneği bütün premier league'de yok ya. böyle bir profesyonel sporcu kadrosu mu olur? dünyanın en zor işi değil yahu bu. disiplinli uygulanan bir programla 4-5 ayda şu ligdeki bütün takımları fizik olarak ezecek bir takım kurulur. sırf şöyle bir kuvvet üstünlüğü sizi zaten kafadan şampiyonluk yarışına sokar türkiye'de. teknik taktik cilası olur. rahatsız edici derecede kuvvetsiz bir takımız fiziksel olarak. herkes bir ronaldo olsun demiyorum ama selçuk inan'ın telles'in fizik yapısında da profesyonel futbolcu olunmaz arkadaş.

    2007/2008 fenerbahçe'si ve geçtiğimiz sezonun sivasspor'u bunun en basit örnekleri. muhtemelen gayet sıradan antrenörlerle sadece carlos bu işe önem verdiği için biraz bu işi biraz ön planda tutmuş iki takım. biri zayıf kadrosuyla şampiyonlar ligi çeyrek finalisti oldu diğeri beklenmeyen şekilde bütün sezon taş gibi hücum futbolu oynadı.

    rica ediyorum biri çözsün artık şu meseleyi. sırf şu yüzden aydın yılmaz, yiğit gökoğlan oynasın istiyorum şu takımda. yetenekleri kısıtlı falan ama en azından emek veriyorlar yaptıkları işe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın