• 10641
    bugün mehmet demirkol galatasaray hakkında bir yorumda bulundu. geçen sezon drogba ve sneijder takımın açıklarını ciddi anlamda kapatıyormuş bunu gördük gibi birşeyler söyledi. ben haklı buldum kendisini.

    drogba'ya şişirirsin, burak'a şişiremezsin. akşam ki maçta da sneijder tüm takım (muslera hariç) gibi ruhsuzdu. ruhsuz bir sneijder, drogbasız bir galatasaray ileride 3 top yapamadı neredeyse 120 dakika boyunca.

    sneijder kendine gelecektir. güveniyorum kendisine. ancak tek burak yılmaz ile gidemeyiz. ben bu şekilde şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum.

    stoper'i falan geç ciddi anlamda iş yapabilecek bir forvet şart galatasaray'a sadece gol atacak değil. attıracak,defansları bezdirecek, diğer hücumculara alan yaratacak bir forvet şart oğlu şart.

    2. bir olay ise. ronaldo ve messi'yi ayrı tutuyorum. real madrid'e bakıyorsun mesela di maria'dan vazgeçebiliyor, barcelona cesc fabregas'tan vazgeçebiliyor, tabikide bunların yerlerine kaliteli başka adamları var, tabiki onlar real madrid ve barcelona. ama şu var. bir futbol takımı senede 50 maç yapıyorsa misal, futbolcu sakatlanmıyorsa bile en azından 5-10 maçta yedek bekletilmeli. abi selçuğa bakıyorsun her maç oynuyor, ya adamı biraz kendi evinde oynadığın basit maçlarda kes. 1 maçla hiç birşey olmaz. kötü giderse işler sokarsın yıne. biraz kes ya. mesela burakla başlama, koy ismail berk ünsal'ı kendi evinde oynadığın basit bir maçta, yahu bu futbolcular'a her maç mecbur mu galatasaray ? bu kadar onlara mecbur değilizdir. arada 1 hafta oynamasınlar ne olacak ? hem kendi rahatlasın strese girmesin, hem belki hırslanır, bir farklılık olur ne bileyim. hepsini kesersen oynayamazsın da 11 kişiden arada bir 1 kişi kestiğinde okadar farketmemeli takım oyunu oynuyorsak. hocam duy sesimi lütfen arada bizim şu türklere kesik at.
App Store'dan indirin Google Play'den alın