• 525
    bazı karaktersizve bazı yeteneksizsafralarından kurtulmadığı sürece daha çok saç baş yolup sinir krizleri geçiririz. bu karaktersizlerin ve yeteneksizlerin bir bölümü 25 ağustos 2014 galatasaray fenerbahçe maçında açıkça görüldü. tribündekinden sahadakine kadar.

    biz ise yine buradan atıp tutuyoruz. çünkü yapabileceğimiz başka bir şey yok. saçma sapan giden bu düzen içinde eminim bir çoğunuz artık benim gibi. bir çoğunuz artık futbolu izlemiyor, galatasarayı izliyor. zaten sıkıntımız da bu. ne olursa olsun izlemeye devam ediyorum galatasarayı. federasyonuna, yeteneksizine, karaktersizine rağmen. tepkimi koyamıyorum, tepkimi koyarsam galatasaray maçlarını izleyemem, çok sevdiğim takımımdan ayrı kalırım. ya da forma almazsam takımım kazanamaz. böyle bağlılıklar yüzünden bu düzen devam ediyor işte. yapmak zorunda bırakılıyoruz.

    maçtan sonra baranakcokve cagaman caga ile telefonda yazışırken ellerim titriyordu. sadece biraz mutlu olmak için oturmuştum halbuki televizyonun başına. ardından da şu sıralar konuştuğum kız çok kaba ve asabi olduğumu söyledi. bu kadar içimize girdi galatasaray. galatasarayın ve türk futbolunun içinde bulunduğu durum yüzünden de hayatımız etkilenir oldu.

    allah hepimize sabır versin. çünkü gerçekten seviyoruz galatasarayı ve hepimiz kendimizi kullandırmaya izin vermiş birer kör aşık gibiyiz. umarım bu düzeni bizi kullanmak yerine bizi eğlendirecek mantığa ulaştıracak insanlar eline alır en yakın zamanda...
App Store'dan indirin Google Play'den alın