• 302
    kişisel düşüncelerle hala eleştirelen sezon. taraftar istediği forvet tipine karar verememesinin anlamı takımın eksiğinin net olarak belli olmamasıdır. prandelli takıma oyuncu istiyor sonuç olarak yönetim boşta olan ucuz olanı önerir prandelli karar verir transfer için geçen isimleri yönetim değil teknik direktör ister.

    ayrıca bir takımda satılıcak diye bir oyuncu antremanları eksik yapmaz. bunun bir dünya örneği var. satılcak adam eğer kadro dışı bırakılmadıysa takımla antremana çıkar. örneğin podolski kesin antreman yapmıyordur kadroda düşünülmediği için. taktik dışında kondisyon ve diğer bütün antremanlara katılır.

    bu takım için gerekli olan net santrafor mudur kanat forvet midir belli değil hala. olmalı deniyor kanat forvet olduğu zaman elinde kanat forvetin var babalar gibi. onu geliştirmek yerine aynı yere oyuncu alıp onu kitlemeye yarar. net santrafor ise kanat forvet kullanımını engeller. malum sneijder mevcut takımda. tabi melo veya selçuktan vazgeçmek gibi düşüncesi yoksa. yardımcı forvet ise durum dahilinde pek mümkün gözükmüyor. bizim ihtiyacımız olan oyuncu tipi yedek kalmayı dert etmeyecek girdiğinde ise top tutabilicek forvet. özellikle türkiye ligi için gerekli.

    elimizde ki oyuncuları elden çıkarmama nedeni belli. zamanında aldığın oyuncular şu anda gitmek istemiyor aldıkları paradan ötürü. yönetimde sözleşme fesih edip eboue'ye 3 danny yine 3-4 milyon euro vermek istemiyor. bu oyuncularda bunu kullanıyor. verin paramızı gidelim yoksa gitmeyiz iş çıkmaza giriyor. net bir oyuncuyla anlaşıldığı anda bu oyuncular zaten gönderilecektir. kaldı ki istendiği anda gerekli şekilde maaş ödemeli olur veya maaş paylaşımlı olur kiraya verilir oyuncu.

    takım eksikleri 3 aydır değil 3yıldır belliydi. oynadığımız futbol ilk sene koşmaya dayalı 2 ilk yarı yine koşma pres taktik 0. 2. yarı ise pas yok şişirmeye bağlı oynuyorduk. 2013-2014 sezonuna yine şişirerek başladık mancini geldi pasa eğilmeye çalıştı ama yine başaramadı. maalesef bizim kurulan takımın mental sıkıntısı mevcut. bunu gidermek oyuncu ile değil taktikle olur. zaten prandelli bunun üzerine eğildiğini görüyoruz daha tam başaramasada.

    takımın eksiği net forvet dışında yoktur şu an için. defans geçen sene en az gol yiyen takımdık kaldı ki burdisso oynadı ceyhun oynadı düşünün halimizi. yabancı defansı oynatamıcağımızdan ötürü gereksiz. eğer net forvet dediğim gibi yabancı genç yedek kalmayı dert etmeyecek alınırsa süper olur. alınmazsa çok saç baş yolarız bu sene onda herkes hem fikir.

    bu transfer sezonu için yönetimi sadece şundan eleştiririm. salak gibi yaptıkları sözleşme artışları. saçma sapan miktarlara sözleşme arttırmına gittiler. bunu yapmak tamamen el kol bağladı. az artışa gidip bütçe ayırabilirlerdi ancak olmadı büyük hata yaptılar. artık bu hatadan dönüş olmayacak. umarım düzgün bir ileri uç oyuncusuyla kapatırlar sezonu. prandelli ile birlikte dahada ileriye geliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın