• 10443
    http://www.kadronukur.com/...34ede01df7-4074.html

    şeklinde oynamasını dilediğim takımımızdır.

    malum paramız yok chedjou gitmez ise stoper alamayız, almamalıyız. chedjou'nun yükselen trendini ve aslında çok kötü futbolcu olmadığı gerçeğini de düşünmeliyiz. hem semih ile bu sene ikinci seneleri olacak tekrar bir adam alıp alıştırmakla uğraşmamalıyız.
    veysel sarı bana kalırsa bizim gökhan gönül'ümüz olacak futbolcudur. tarık'a bu kadar kastırmayalım ve formu yükselen veysel'i oynatalım. yedeği de tecrübeli sabri olmalıdır.
    umut her ne kadar pek sevilmese de selçuk , sneijder ve olcan yaratıcılık konusunda sıkıntı yaşamayacaklardır ve bu sebeple de çalışkan azimli ve kanat da oynayabilen umut orada oynamalıdır. zira yaratmak değil gol atmak oradaki oyuncudaki önceliğimiz. ayrıca selçuk-umut-olcan ve burak arasındaki var olan ve katlanacak olan uyumu da hesaba katalım. türk futbolcuların uyum ve takımla beraber seviye atlayamazsa zaten şampiyon olamıyorsun.
    tek sıkıntı bruma'yı izlemek için ne kadar gebersem de kendisinin yabancı kontenjanına takılıyor olmasıdır. fakat sonradan oyuna dahil olan bruma yaratıcılığı ile ortalığı karıştırıp çok işimize yarayacaktır.
    bu ilk onbirin yedekleri ise sinan-koray(sabri)-balta-yekta(furkan-umut g.-emre ç.)-y.öztekin-bruma-yabancı forvet şeklinde düşünülmelidir.
    buradaki yabancı forvet tecrübeli,bitirici, ihtiyac olduğunda gerekeni yapacak biri ya da gencecik bir wonderkid olmalı. benim ilk tercihim shabani nonda gibi bir yedek. ya da gözden düşmüş kafası çalışan bir yıldız da kiralanabilir. mesela podolski.
    berk ismail kesinlikle oynayacağı bir takıma verilmelidir.
    ontivero-dany-amrabat-eboue gönderilmelidir.
    yedek 11 sinan-sabri-balta-koray-g.zan(emrecan)-yekta-furkan(umut)-yasin-emre ç. -bruma - yabancı forvet olarak düşünülürse kalan futbolcular da gönderilirse ( belki hamit form tutarsa yararlı olabilir ) kalabalıktan kurtulmuş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın