• 65
    ilk yarı itibariyle değerlendirceğim maç. öncelikle takımda ilk yarıda göze çarpan olcan ve veysel dışında kimse yoktu. genel anlamda sol tarafımız hariç savunmada iyiyiz orta sahamız iyi ancak telles'in gerçekten çok kötü savunma yapması adam kaçırması pozisyon bilgisinin olmayışı bizi çok etkiliyor. zaten bütün rakip atakları telles'in kanattan geldi.

    ayrıca hamit çift okey elinde olmasına rağmen bitmemekte ısrar ediyor. kanatta ilk yarıda 1 pozisyon dışında çok ağır kalıyor ve yetersiz. 2.yarıda yerine sinan veya yekta alınıp olcan kanada çekilmeli acilen. bir diğer konu burak hiç topla buluşamadı. bunun 2 nedeni var 1 pivot olarak oynamaya alışık değil 2 takım olarak hızlı hücum yapamadık. kanatları yine iyi kullanıyoruz etkili bindirmeler olmasada kanatlara açıyoruz ortada kalmıyoruz. bruma daha kendini tam gösteremedi 1-2 pozisyonda çok rahat rakip geçebiliceğini gördük. melo vasat oynuyor , selçuk hızlanmış geldi gözüme o kadar çok düşmeye oynamıyor ve durmuyor. semih-chedjou kusursuz oynuyor. veysel yıllardır bekmiş gibi çok iyi oynuyor arada iyi ileri çıkıyor. telles yorumsuz. muslera allah başımızdan eksik etmesin.

    son olarak transfer konusunda ise. görünen o ki stoper ihtiyacı yabancı olarak bu takımın yok. alsak bile oynatamıcağız. yabancı forvet ihtiyacımız var sol beki yerli yaparsak oda anca. onun dışında takımda eksik görünmüyor. acil takviye istiyen en önemli yer ileri uç. defans bir şekilde oturur zamanla. geçen sene telles vardı az gol yedik. rakip sonuçta atletico anadolu takımlarından 1-2 tanesi dışında böyle gelicek yok zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın