• 3025
    nedense içimin asla ısınamadığı yönetimdir. belki de kurumsallaşma saçmalıkları nedeniyle camianın sevilen isimlerini yollamaları bunda etkili olmuştur.
    ancak geçen zaman aralığında ne bir kurumsallaşma görebildik ne de kulüp gittikçe zenginleşti.
    aksine her şey daha da kötüye gitmeye başladı.
    cluj maçı aklımıza ilk gelenlerden.koskoca galatasaray sahası ne hale geldi hepimiz gördük
    juventus maçı zaten tarihe geçti. büyük rezalet resmen. rezalet olan kısım sahanın kar tutması falan değil. sahanın kar tutmasının ardından eksikliği yeni gündeme gelen ısıtma sistemimiz ( aynı cluj maçından sonra gündeme gelen stad çatısı gibi) ayrıca karlar temizlenirken zeminin patates tarlasına çevrilmesi
    bunları bir şekilde atlattık neyse arada fatih terim falan kovuldu .
    mancini ile yeni bir döneme girdik.
    ama bu sefer daha beter saçmaladık devre arasında sürülerce işe yaramaz topçu alıp fahiş ücretler ödedik.uefa'dan uyarı aldık para ödedik.
    kulüpte para sıkıntısı olduğu açıkken gittik her futbolcuyla kabarık bir şekilde yeni sözleşmeler imzaladık.
    basketbol şubesinde küçülme kararı aldık.(büyük başarı bu. en sinirlendiğim kısım da bu. diplerde gezen basketbol şubemiz müthiş bir atakla türkiye'nin zirvesindeyken ve avrupa'da önemli işler yaparken küçülme kararı cidden çok sinirlendirdi beni. spanoulis'ler konuşurken şimdi nerelerdeyiz...)
    her sene napoli'ler,arsenal'lar,liverpool'larla oynarken bu sene tek ciddi sınavımıza atletico madrid'le çıkacağız. bence iyi bir turnuva ayarlanabilirdi. yönetimi bu konuda başarısız buluyorum. rapid wien'ler falan bizim için hazırlık olmamalı(gerçi 3-1 yenildik ama )
    her neyse uzun lafın kısası genel olarak başarısız bulduğum yönetimdir.

    başarılı hamleleri yok demiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama bazı konularda fena çuvallamıştır . özellikle ünal aysal...
App Store'dan indirin Google Play'den alın