• 507
    geli$ememesinin ba$lica sebebleri, alt yapi eksikligi, spor ahlaki, yanli$ beslenme, disiplinsizlik ve yanli$ uygulanan ödüllendirme ve cezalandirma sistemleridir.

    bugün ödüllendirmeye deginmek istiyorum ve ödüllendirmek derken futbolcularin aldigi maa$lardan dem vurmak istiyorum.

    bir yandan türkiye ye getirebilmek adina emekliligine yakla$mi$ yabanci oyunculara dev ücretler ödenirken, öte yandan da sirf yerli diye, performansi ile aldigi ücreti kar$ilamasi asla mümkün olmayan futbolculara avro bazinda milyon dolarlar akitiliyor.

    isim verip tek tek ki$ileri rencide etmek degil amacim, lakin ortada bir adaletsizlik ve büyük bir yanli$ var.

    avrupada i$veren konumunda özel bir $irkette çali$iyorum. i$imiz pazarlama. belli bir fiks ücret ve performans üzerinde bonus $eklinde ücretlendiriyoruz i$çilerimizi.

    ve bildigim bir dogru var ki. fiks ücreti yükselterek çali$aninizdan daha fazla verim a la maz sı nız! tecrübe ile sabittir!

    lafi daha fazla uzatmadan (okumayi sevmiyorum ve dolayisi ile entrylerimi de kisa tutmaya gayret gösteriyorum, türk insaninin okuma tembelligi var malum, bile bile uzatmaya gerek yok) kendi açimdan, $ayet bir kulüb yönetici olsam, fiks ücretleri dü$ük tutar ve maç ba$ilar ve primleri yükseltirdim.

    türkçesi, ne kadar ekmek o kadar köfte!

    hadi hayirli tra$lar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın