• 3013
    fatih terim ile yaşanan krizin ardından mancini bir geçiş dönemi projesi olarak biraz da başarılı olursa devam etmek amacıyla getirilmişti. finansal fair play ve mancini'nin istekleri birlikteliği sekteye uğrattı. prandelli tam anlamıyla yeni bir sayfayı temsil ediyor. yönetimin prandelli'nin yanındaki kadro yapılanması bazı ipuçlarını veriyor aslında.

    daha ilk günden sabri'nin kadro dışı kalması ve yakın zamanlarda ünal aysal'ın "başkalarını değil prandelli'yi dinlerse kadroya girer" demesi takım içindeki terimci ve bizim yeniçeri dediğimiz düşünceye karşı ayağınızı denk alın artık devir değişti mesajıydı.

    diğer kadro dışı oyunculara bakıyorum terim'in transferleri veya gözdeleri olduğunu görüyorum, ayrılığının ardından ciddiyetini bozmuş hatta hiç kadroya girememiş oyuncular olduğu ortaya çıkıyor. sercan yıldırım, yiğit, engin son zamanlarda prandelli'nin umut, hamit, aydın, emre'yi beğenmemesi aslında bu oyuncuların biraz da kayırma ile kadroda bulunduklarını işaret ediyor.

    transferler az ama öz olacak mesajı var; mevlüt, tarık, campbell yeterlidir. yabancı sınırı gözetilince hocanın istekleri doğrultusunda olduğunu söyleyebiliriz.

    yönetim aslında takıma bir mesaj veriyor; "aslolan galatasaraydır", önümüzdeki sene 4. yıldız ve tarihe geçme yarışı yapılacakken krizi kendimiz çıkarıp çürükleri ayıklayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın