• 24
    arda'yı yuhalayacak olan tipler, bir mekana kulağının arkasında sigarayla girip türq qavesi diyen tipler olacağı kesin. bu zihniyet le arda'yı yuhalamak arasında hiç bir fark yok.

    ulan dortmund'tan münih'e kaç tane futbolcu gitti, ezeli rakip bide bunlar. futbolcuyu sev sevme. bende sevmiyorum acunla azizle takılıyo, bir insanın kiminle takılacağına tabiki karışamayız. acun salak bi zihniyette olsa orda olamaz zatende, mesela aziz zihniyetiyle kankalık yapılmaz. aziz'in ne mal olduğu zaten ortada bu tip şeyleri kimse uygun görmez. kimsede karışamaz. arda'nın kiminle takıldığı arda'nın ne mal olduğunu gösterir. ancak hiç bir galatasaray taraftarı arda'yı yuhlayamaz, ayıptır. bizden giderken fener'e mi gitti ? hayır atletico'ya gitti. ayrılıkta ayrılan taraflar hem kendine hem taraflara kızabilir, saygı göstermekte zorundalar.

    üstelik bir dostluk maçı diyoruz, üstelik soma için diyoruz. böyle bir maçta herhangi bir futbolcu yuhalayan taraftarın allah belasını vermiş demek ki, kafa o hale gelmiş.
    eyyorlamam bu kadar, entry silinmezse sevinirim
App Store'dan indirin Google Play'den alın