• 334
    (bkz: #1462534)
    (bkz: #1463524)

    bazılarının hayal bile edemediği hedefleri manifesto haline getiren; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür olan, ölümsüz kurucumuz ali sami yen'in anısına...

    kader bizi ve türkiye'deki en büyük rakibimiz olan fenerbahçe'yi, bir şampiyonlar ligi finalinde karşı karşıya getiriyordu. maçın oynanacağı yer rusya idi.

    fenerbahçe kadın basketbol takımı kağıt üzerinde favoriydi. fenerbahçeli oyuncuların maddi sıkıntıları yoktu. çoğunun ailesi de uzak ve soğuk rusya'da yanlarındaydı. fenerbahçe yönetimi de takıma destek vermek üzere tam kadro rusya'daydı.

    bizim takımda ise maddi sıkıntılar vardı. kızlarımız nerdeyse 3 aydır doğru düzgün para alamıyorlardı. yönetim olarak da kendilerine pek destek verilmiyordu. belki de bu aslan yürekli kızların neler başarabileceğini bilmeyerek.

    galatasaray taraftarı ise umutluydu. takımı ile gurur duyuyordu. evet bu finali kaybetse üzülecekti, ama bu kızlarla gurur duymaya devam edecekti. galatasaray'ın en büyük kozu final oynama refleksi ve tecrübesi idi. ortada bir kupa varsa, galatasaray onu alırdı. hele ki rakip fenerbahçe olursa.

    nitekim galatasaray, kaptanımız ışıl alben önderliğinde, mükemmele yakın bir performans sergiliyor ve şampiyonlar ligi şampiyonu oluyordu. fenerbahçe'yi yenip avrupa'nın en büyüğü oluyordu. galatasaray kadın basketbol takımı, asırlar sonra bile anlatılacak bir hikayenin kahramanları oluyorlardı.

    böylesine güzel anılara vesile olan adam!

    teşekkürler ali sami yen...

    http://www.magazincity.com/...ds/2014/04/89680.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın