resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1542
    söz konusu entry en ofsaytlanan yazım olabilir amaen ofsayt entry'lerde olmasından gurur duyulan entry başlığına bu yazıyı koyacağımı düşünüyorum. gurur duymak değil tabi ki ama ben demiştim diyeceğim. umarım bruma beni göt etmeyi başarır. bunu vallahi çok istiyorum.

    yaşı çok genç olduğu için geçmişine ait çok olumlu izlenimlerim yok. yani benim gözümde cv'si kötü (e haliyle) ama büyük gelecek vaadeden bir oyuncu.

    takımımıza transfer oldugunda belkide şu sözlükte en az heyecanlanan taraftar bendim, merakla bekliyordum performansını ama kafamdaki soru işaretleri çok fazlaydı nitekim yaşadığı büyük şanssızlık sonucunda kafamdaki soru işaretlerini halen daha silemedi. gelip oynadığı özellikle ligin ilk maçları ve şampiyonlar ligi kopenhag maçında beni mutlu etsede kendisinin iyi performansını 2 yıl üst üste şampiyon olmuş o muhteşem takımın ruhunun yardımıyla olduğunu düşündüm.

    ardından büyük bir sakatlık yaşadı ve takım bana puan kaybetsede o ilk maçlardaki gümbür gümbür top oynayan takım gibi gelmedi, sıkıcı bir ruha bürünmüştü takım. tabi bunda fatih terim'in gidişi, kendisine tamamen zıt oyun karekterini sahaya yansıtacak mancini'nin etkisi bir numaraydı. insanların bir kısmı bunu brumaya bağlayarak onu daha büyük bir sabırsızlıkla beklemeye başladı.

    geçen haber görmüştüm ve çok yerinde bir tespitti. bruma bir hayli güçlenmiş. duruşundan belli. yaşının genç olması, doğuştan gelen yeteneğinin yanı sıra çalışkan kimliğinide bizlere gösterdi.

    yalnız şöyle de bir şey var. hala hemen hemen hiç birimiz bu oyuncuyu tanımıyoruz.

    kaçımız portekiz liginde izledi ? kimse.

    kaçımız alıcı gözüyle gençler dünya şampiyonasında izledi ? çok azımız.

    biz türk milleti olarak 2 günde kral yaptığımız insanları 2 günde tahtan indirmeyi çok iyi biliyoruz. özellikle sabırsız insanlarız.

    bruma için kamp dönemi ve ligin ilk maçları çok önemli. kötü bir performans sergilerse takımımızla birlikte -ki normaldir 1 senedir futbol oynamadı neredeyse- bir çok ses çıkacaktır buralarda, stadda. o ilk maçlar adının çıkmaması için çok önemli. adı çıkarsa bunun üstesinden gelemez. bunda yabancı bir ülkede oluşu, yaşının genç oluşu ve kendisine ait büyük beklentileri bir başka deyişle egosu oluşu büyük rol oynar.

    kendisinden büyük beklentiler var ve bu beklentilerin tamamını karşılamayacacağını maalesef çok iyi biliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın