• 183
    sanıyorum şu ana kadar belli oyuncularla belli aşamalar katedilmiştir.
    fakat ünal aysal'ın da açıkladığı gibi mancini'nin 15 haziran'a kadar ayrılması söz konusu. bu durumda hocanın isteğine göre rhodolfo, tarık çamdal, mevlüt ve bazı diğer futbolcuları kadroya katıp sonra da bütçeyi harcayarak hocayı kaybetmek gerçekten büyük acemilik olurdu. bence galatasaray a planı olan mancini'nin ve b planı lucescu veya bir başka hoca'nın talimatları doğrultusunda 2 farklı transfer stratejisi yürütüyor. gelecek sezon takımı idare edecek teknik adam belli olduğu gün muhtemelen transferde son pazarlıklar yapılır ve imzalar başlar.

    bu arada transfer olur mu? hakan çalhanoğlu, gökhan inler gibi türk pasaportlu ve tartışılması zor oyuncularla kontrat yapma aşamasına gelirsek o imzalar atılır. malesef ligimizin itibarı, uefa'nın sopası ve mali durumumuz itibarıyla böyle transferleri pek beklemiyorum. o yüzden bir transfer haberi için 15-20 gün daha beklememiz gerekecek en azından.

    tabi hocaya göre transfer stratejisi beklentim iyi niyetli bir bakış açısı ama mantığım böyle olmasının kuvvetle muhtemel olduğunu söylüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın