resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 1347
    kucuk maclarin buyuk oyuncusuymus.
    antipatikmis. keske mactan sonra biraz soluklanip oyle yazsaydiniz sunlari. 2004 yunanistanini da cok desteklemismiydiniz hepiniz merak ediyorum? cogumuza sirf arda var diye sempatik gelen bir takim atletico. kavga eder gibi butun mac bogusup 2 tane yetenekli adamiyla skor bulan. ya da stoperlerinin 2 macta bir golu var zaten. bunlar suc mu? tabiki degil, ama goze ne kadar hos gelen bir futbol tercih sizlerin. hani mourinhonun oynattigi topu sevmiyorsunuz ya, atletico o oyunu daha ac ve hirsli oyuncularla oynadi. chelseanin otobusunu dagitmismis, atleticolularin otobusunu gormuyorsunuz heralde? diego costa mi cok seker adam allah askina?
    neyse butun bu bir gecede parlayan ronaldo nefretinin sebebi atleticonun kaybetmis olmasidir. kazanmayi da real haketmistir. ronaldo'nun macta etkisiz oynadigi ortada zaten, ama en son ne zaman saglikli olarak top oynamis? ben dortmund deplasmaninda bile oynayamadigini hatirliyorum. kabaca ligde son 2 macta da yoktu. tam tarihlerini bilmiyorum ama 1-1.5 aydir sakat bu adam, antremani falan eksik.
    neymis butun mac etkisiz oynamismis. evet pozisyona giremedi. zaten bale in yakaladigi iki pozisyona o girmis olsa en azindan birini gol yapardi, o zaman formasini cikarmasina laf etmezdiniz.
    adam resmen modern futbolun bir numarali makinasi, profesyonelligin kitabi, ama kucuk maclarin oyuncusuymus. e yuh artik ne diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın