• 1709
    aranızda sevdiğine, "yeni ilişkin hayırlı olsun" gibi samimiyetsiz bir ifadede bulunan var mı sözlük?

    ayrılalı 6 ay oluyor. ben acaba döner mi, geri gelir mi diye düşünürken o çoktan sevmiş başka birini. ben beceriksizliğimden kaynaklanan sebeplerden adını koyamadığımız ilişkiyi düşünürken o daha beceriklisini bulmuş.

    durumu kabullenemediğimden ne zaman karşılaşsak gözümü kaçırıyorum. bırak selam vermeyi yüzüne dahi bakmıyorum. hoşuma gitmiyor elbette. olgunca düşününce yaşanmış bitmiş bir olay, triplere girmeye gerek yok diye düşünülebilir, mantıklı olan da bu. 6 ay üzerine bugün attığı mesajda benim ona kırgın olduğumu düşünüp yüzüme bakmaya korktuğunu söyledi. ben de beyaz bayrak çekip "ben hep seninle güzel anılarımızı hatırlıyorum, sana kızgın olduğumu düşünme" dedim. buzları eriten bu konuşmanın sonunda bana yeni bir ilişkisi olduğunu söyledi. ben de parmaklarım titreye titreye "yeni ilişkin hayırlı olsun" yazdım. istemeye istemeye, samimiyetsizce, kendimden nefret edercesine yazdım bunu.

    öyle koyuyor ki adama sevdiğin kızı başka birine yar ettiğini düşünmek. tüm sorumluluğu üstlenip kahroluyorum sözlük.

    ee şimdi ne olacak? her gördüğüm yerde selam verip hal hatır soracağım. o an yüzümde belirecek gülüş de "yeni ilişkin hayırlı olsun" cümlesi gibi samimiyetsiz olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın