• 133
    ne yapılacaksa en kısa sürede yapılması gereken transfer sezonu. yok şu yetişmedi yok bu böyle oldu cart curt. kim yetişecek ise yetişsin. temmuz ayına basmadan bu iş bitmeli. transferin son günü uçaktan inen futbolcu görmek istemiyorum amk.

    ayrıca ünal aysal kendi ağzıyla tasarruf sezonu olacak dedi. uefa sopanın ucunu aba altından gösterdi. ünal aysal kendi cebinden bile ödese parasını yine sıkıntı. kafamıza göre bütçe arttıramıyoruz. hâlâ lavezzi, dzeko, gökhan inler falan beklemek hayalciliktir.

    son olarak; muslera, telles, sneijder garanti. geriye 2 yabancı hakkın kalır. mancini'nin burak'ı sağ kanat'a yakın oynatmasından anlaşılıyor ki santrafor olarak burak'ı düşünmüyor. bir yabancı forvet isteyebilir ki hakkı adamın. o zaman geriye kalır 1 yabancı hakkın. onu da melo'dan mı yana mı kullanacaksın yoksa defans için mi ? defans için kullanılacaksa gökhan inler kesin transfer edilmeli. yok melo'yu kullanacaksan ömer toprak kesin transfer edilmeli. gökhan'ın ve ömer'in transferi de imkansıza yakın olduğundan. şimdiye kadar söylediklerimin tamamını unutun.* yani demek istediğim yabancı santrafor için sike sike ya gökhan inler'i ya da ömer toprak'ı almak zorundasın. bu da çok zor. hem yabancı santrafor hem gökhan ya da ömer, maaşlarla birlikte 30'a falan patlar en az. yapacak bir şey yok.

    (bkz: keep calm and enjoy our cancer)
    (bkz: burak yılmaz)
    (bkz: umut bulut)
App Store'dan indirin Google Play'den alın