• 114
    telles varken sol beke bir başka yabancı alamayız, sağ bekte de görünen o ki yerli oyuncuya gideceğiz, ve bu iki beklerimiz de açıkçası çok sağlam olmayacak, hal böyle olunca sağlam bir yabancı stoper şart oğlu şart. koray günter'e büyük iş düşüyor bir de bu noktada, umarım beklenen çıkışı yapar zira ihtiyacımız çok olacak.

    devre arasında yaptığımız çılgınları yapmadan, kalitesinden emin olduğumuz bir yabancı stoper ve forvet ile işi bitirebiliriz. gerisini yerli piyasasından tamamlamamız çok zor olmasa gerek, ülkenin şampiyonlar liginde oynayan tek takımı olmamızı bir zahmet kullanalım artık da, potansiyelli yerlileri saçma sapan şekilde kaptırmayalım. keşke şartlar el verse ve genç yabancılar çıkarıp parlatabilsek, ama bu 1 yıl daha bekleyecek gibi duruyor. forveti burak yılmaz'a emanet etmek, bu sezonun ardından resmen hata olur, ve telafisi de olmaz. burak takımda kalmalı, katkısı çok olacaktır, ama yabancı forvet de şart oğlu şart.

    hepimizin artık beklentisi bu yönde, yerli kanat oyuncuları. gökhan töre, jimmy durmaz, hakan çalhanoğlu gibi isimler var ve maliyetleri yüksek olacaktır, ben şahsen olcan'ı istemiyorum. bunların dışında tarık çamdal, şener gibi isimler de savunma için alternatifler. forvet bölgesine deniz yılmaz ve deniz kadah yine gözüme çarpanlardan oldu sezon içinde. ligden düşen takımlardan okay yokuşlu, engin bekdemir, sefa yılmaz, emrah başsan gibi oyunculara da talip olunabilir. bunlara ek olarak kiradan dönecek furkan, sercan ve engin de var. diğerleri neyse de, furkan'dan da bir çıkış görsek yaz kampında, çok rahatlarız.

    gidecek oyunculardan da umarım para kazanırız artık, ya da en azından üste para ödemeyiz, dünyanın en saçma şeyi çünkü bu. bonservisine büyük para bayıldığımız salih ve hajrovic'i öylesine bırakmayalım, bu adamlardan bize yarar gelmeyecek gibi görünüyor, ama daha 6 ay önce bu paraları vermişken bırakmamalıyız. dany, chedjou , eboue, amrabat ve bence hamit gibi isimlerden para kazanmamız daha olası duruyor. hiç olmadı kiralama yöntemi yine denenebilir. özellikle istanbul belediyespor bence değerlendirilebilir bir şans, yurtdışından alıcı bulamıyorsan, bu adamların da istanbul'da yaşamaya devam etmek isteyeceğini varsayarsak, onlara kiralayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın