• 113
    deniz yilmaz basligini gorunce nacizane fikrimi yazmak istedim.

    bizim takimin umit karan gibi bir oyuncuya ihtiyaci var. yeteneklerini bilen ve onun disina cikmadan futbolunu oynayabilen biri. rakibi yipratmak icin kimsenin tenezzul etmeyecegi seylere kalkisacak biri. bu isi yapabilecek (az cok) iki turk pasaportlu oyuncu var ligimizde oynayan: deniz yilmaz ve emre gural. deniz ve emre'nin stilleri farkli gorunse de ikisi de benzer etki yapabilir bizim icin. deniz umit karan'a daha cok benziyor fizik acisindan da. emre'nin sirti donuk oyununu milan baros'a benzetiyorum. yay uzerindeki bazi hareketleri onu animsatiyor. ikisi de bitiriciligini cok daha ust seviyelere getirebilecekken potansiyellerinin cok altinda gol yuzdesiyle oynuyor. umit karan'in galatasaray'a, ilhan mansiz'in besiktas'a geldikten sonra gol ortalamalarini arttirmasi gibi bitiriciliklerini ust duzeye cekebileceklerine inaniyorum. bu potansiyelleri bakimindan burak yilmaz'dan da bir ust seviyeye cikabilirler.

    birini besiktas birini galatasaray alsa, ikisinin kariyeri ayni ilhan ve umit gibi gelisebilir. aralarinda onlarin da bir yas fark vardi. garantiye oynamak icin deniz yilmaz alinabilir, reaksiyon hizi yukseltilip daha iyi top saklamasi saglanacaksa emre gural kesin alinmali.

    berk'in futbolunu ne kadar olumlu ve umit verici bulsam da bu iki oyuncudan birinin alinmasini elzem goruyorum. hem berk, hem de deniz kanat forvet gibi de oynayabilir.(ayni umit karan gibi) emre ise burak'in defans arasinda skstigi maclar icin iyi bir uc oyuncusu olur. takim hangisini daha buyuk ihtiyac goruyorsa ona yonelip almali.

    tarik camdal cok sevdigim bir oyuncu degil ancak turkiye ligi icin cok is yapabilir. telles'in yerine bazi maclarda hizli bek kontenjanindan sahada bulunabilir. o transfer icin de kiralik olarak ontivero'yle salih dursun bonservisiyle verilebilir.

    son olarak dardanel'de cikis yapmakta olan genc bir oyuncu varsa kesin alsinlar, dardanel'li oyuncular bizde hep iyi oynar:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın