• 112
    görüyorum ki ömer toprak, ishak doğan, tarık çamdal, batuhan karadeniz, oğuzhan özyakup vb. isimler konuşuluyor fakat her yerli oyuncuya saldırırsak kadromuz oyuncu çöplüğüne döner. o yüzden kadro planlaması konusunda herkesi sakin olmaya davet ediyorum öncelikle :(

    öne çıkan isimler hakkında konuşacak olursam; ömer toprak'ın leverkusen'de oynadığı hiçbir maçı izlemedim, önce onu belirteyim. milli takım ile çıktığı maçlardan gördüğüm kadarıyla da takıma katacağı pek bir şey yok. sırf yerli ve milli oldu diye ömer toprak için 12-15 milyon vermek mantıklı gelmiyor. o yüzden ortaya atılan bir isme bağımlı kalmak yerine farklı arayışlara yönelmek lazım. ki mancini'nin 9 aylık performansına genel bir bakış attığımda en iyi yaptığı işin bu olduğunu düşünüyorum. alex telles ve umut gündoğan transferlerini bu kadar istemesi uzun takip ve izleme sonrası bu oyunculara güvendiğini gösteriyor. o yüzden transfer konusunda gerçekten içim rahat.

    ishak doğan, tarık çamdal gibi isimlerin gereksizliğine ise hiç girmiyorum. eboue takımdan ayrılsa ve sağ bek rotasyonunda 1 oyuncu eksikliği açığa çıksa bile o bölgeyi sabri - veysel gayet iyi götürebilir. muslera, wesley ve bruma'yı elde tutmak şartıyla önceliğimizin mutlaka drogba'dan doğacak boşluğu doldurmak (yerli veya yabancı) ve kanatlara ilave yapmak olduğunu düşünüyorum. bruma'nın da geleceğini düşünerekten kanada yerli olarak gökhan töre ve emrah başsan transferlerine ilaveten forvete yerli olarak adem büyük'ü almak yeterli olur gibi. bu 3 oyuncunun transferine umarım hoca ve yetkililer de benim kadar öncelik veriyordur çünkü gerçekten başarılı olacağına inandığım oyuncular. tek forvetli dizilişte burak - umut - adem büyük bize fazlasıyla yeterli olur. yabancı forvet düşünülmesi durumunda ise baya bir aday öne çıkarılabilir. mourinho chelsea'de demba ba'yı ne derece gelecek planlarında tutuyor bilemiyorum ama hem tipi ve fiziği hem de oyun stili kendisini 'geleceğin drogba'sı' yapıyor benim gözümde. bu konuda ilk olarak demba ba ismi aklıma geliyor o yüzden.

    yani diyeceğim o ki gökhan töre, emrah başsan ve adem büyük'ü alalım, transfer dönemini kapatalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın