resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 8660
    "türkiye futbol direktörü" başlığından inatla farklı farklı sebeplerle silinen entry' yi buraya yazıyorum. zira yazmazsam çatlarım.

    tanım: türkiye futbol direktörü.

    ödediği üç kuruş vergiyle galatasaray' ın ve türk futbol tarihinin en önemli adamına terbiyesizce, ahlaksızca hatta alçakça sallama hakkını kendinde gören insanları ortaya çıkaran adam.

    ulan adam belki de sen dahil şu an hayattaki tüm galatasaraylıların yarısının galatasaraylı olmasının sebebidir yaptıkları ve başardıklarıyla. neyle neyi satın almaya çalışıyorsun amk?

    tekrar tekrar kulüpten ayrılıp söz konusu göreve gelişindeki sürece dönmek istemiyorum. zaten herkes olayları görmek istediği gibi görüyor. ama bu adamdan da dibine kadar boka batmış türk futbolunu tek başına temizlemesini bekleyenlere anca götümle gülerim. sizin gibi günlük yaşayan balıkların olduğu bir ortam bir kaç kişinin çabasıyla temizlenir mi amk?

    yabancı sınırından ben de nefret ediyorum. ama sanki yabancı sınırı kalkınca her sene şampiyonlar liginde iki türk takımı final oynayacakmış gibi bi beklenti var. 10 tane yabancıya bak bi kadrondaki. ondan sonra otur düşün sınırı falan. yabancı sınırı kalkınca futbol temizlenmeyecek. senin taptığın o başkanın kalkıp da "türkiye' de ırkçılık yok" diyerek bu pisliklerin bitmeyeceğini açık açık kabullenirken sen futbol falan temizleyemezsin.

    şu sözlüğün üye sayısını bile etkilemiş bir adam hakkında konuşurken az daha dikkatli olmak zor olmasa gerek. az yavaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın