resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1227
    bir spor sayfasının haberine göre geldiğinden bugüne kadar 15 milyon euro bize maliyet yüklemiş futbolcudur... yanlış duymadınız tamı tamına 15 milyon euro... galatasaray kulübünün kasasından çıkan tam 15 milyon euro... paf takımda 1.500 tl aylık ile oynamaya hazır canavar gibi topçular aylarca yönetimi beklerken lincoln gibileri 15 milyon euro gibi bir para karşılığında bu takıma zerre kadar birşey vermemiştir.

    15 milyon euro ... dile bile kolay değil bu para.

    galatasaray etik değerlerini ayak altına almasını, takım içinde çıkardığı huzursuzluğu bir yana koyuyorum zira asla bir kenarı koyulmaz ama ben koyuyorum alıştık çünkü, hatta ve hatta bu rolcü için kimi taraftarlarımız bülent korkmaz’a ağızlarından salya damlayarak küfürler etmiştir. ve ben bunlara rağmen galatasaray etik değerlerini ayak altına alan, takım içinde huzursuzluk yaratan bir rolcünün 15 milyon alıp zerre kadar bir katkısı bulunmamasını kaldıramıyorum.

    ve şimdi bazılarımızın çok büyük önem gösterdiği, bir tarafları yırtılırcasına lincooooooooolnnnnnnnn lincooooooooooooolnnnnnnnn diye bağıran taraftarlarımıza soruyorum. madem bu rolcü bu kadar iyi bir topçu o halde aylardır neden satılamıyor? kimse almıyor farkında mısınız? en yüksek 1 milyon euro bonservis veriyorlar...

    suçlu taraftardır. ben dahil, sen dahil, o, bu, şu dahil...

    sonuna kadar suçlu taraftardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın