• 85
    yerlilerden gönderilmesi gerekenler

    salih dursun : hala niye alındığını anlamadığım ama bir an önce gönderilmesi gereken... galatasaray forması bu kadar ucuz olmamalı.
    umut gündoğan : çok yetenekli, ama tecrübe ve maç eksiği sebebiyle kiraya verilmeli. dönüşü de umarım arda etkisi yaratır. çünkü bu yetenek var bu uşakta.
    oğuzhan kayar : umut için yazdıklarım aynen onun için de geçerli

    not : bakıyorum herkes sallıyor, yok selçuk gitsin yok burak topçu mu yok umut'un oynadığını ben de oynarım... hamit'in yata yata götü de iyice büyüdü falan filan. yahu bu saydıklarımız her hangi bir takıma gitse dengeleri direk değiştirecek oyuncular. kötü bir sezon geçirmiş olabilirler fakat kaliteleri unutulmamalı. yahu biz kaç seneemre çolak, aydın yılmaz'a katlanmışız. her sene en az 10 golü olan burak'a mı ya da en az 5 asist yapan selçuk'a mı katlanamıcaz ! bırakın bu anlık sinirleri az bi rasyonel olun. zaten şu yabancı sınırlamasında fm'den daha iyilerini bulursanız söyleyinde biz de bilek !!!

    yabancılar

    eboue : derhal, direk, doğrudan ilk uçakla istediği yere tek yönlü bilet alınıp yollanmalıdır. adamın karakteri için ayrı şeyler söylerim fakat gönderilmesi için performansı yeter de artar. doğrudan maç seçen adamla galatasarayın işi olmamalı

    burdisso : gönderilmesi için sebep bile bulamıyorum o derece. çünkü gelmesi için daha sebep bile bulamadım.

    dany : olduğu yerde kalsın. hizmetlerine orada daha fazla ihtiyacımız var*

    chedjou : adam iyi stoper kabul edelim. ama bizde olmadı. ayrıca galatasaray gibi hedefleri belli olan klüpler için hata yapma riski çok fazla. chedjou'nun aldığı ücrete ve ona verilen bonservise daha iyileri var bu piyasada.

    amrabat : kiralık vermeye devam. ne zaman şu yabancı sınırı çözülür. o zaman başımın üstünde yeri var.

    drogba : bizim göndermemize gerek yok. zaten kendi gitti. ama yaptığın her şey için çok teşekkürler drogbaba...

    not : hayro'nun da acil tr pasaport işinin çözülmesi lazım. hiç bir şeyi beceremeyen yönetim şu işi yapsa bari. resmen adnan januzaj kaza bela türk milli takımında oynuyorum dese bu adamın pasaport işi 6 aydır bizde oynayan ve tr'de yaşayan hajro'dan daha çabuk çözülecek emin olun. bu kadar vurdum duymaz bi yönetim nasıl olunur hayretler içindeyim. hayro'ya da yazık. adam kontenjan'dan dolayı kadroya giremiyor yoksa kalitesi belli yani.

    gelmesi gerekenler

    buraya direk isim yazmayacağım fakat gönderilenlerden sonra, sağlam bir yabancı stoper, uçan kaçan yabancı bir sağ bekbir de gerçekten forvet gibi hah aha top ona geldi kesin yazar diyebileceğimiz ve oha bunu da nasıl attı lan diyebileceğimiz bir finisher yabancı santrafor alırsak seneye yine 10 numara futbol oynayan, seyrettiğimizde aha şimdi yedik aha gol geliyo demeden maçın sonuna kadar rahat rahat seyredeceğimiz bir sezon geçiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın