• 77
    sneijder-melo-muslera ve telles dışındaki bütün yabancılar gönderilmeli. ontivero-hajravic kiralık gitmeli. yabancı kontenjanına göre sağlam, dayanıklı ve kaliteli yabancı futbolcular alınmalı. bu yabancılar senede 40 maçı rahatlıkla oynayacak ve hepsini aynı ciddiyette oynayacak tipte olmalı. semih kaya'nın yanına çok kaliteli bir stoper alınmalı. bu yabancı ve tecrübeli bir isim olmalı. defansın lideri olmalı. muslera-semih ve yabancı stoper arasındaki uyum muazzam olmalı. sol tarafa telles ve sağ tarafa veysel monte edilmeli.
    orta sahaya mutlaka kaliteli takviyeler yapılmalı. melo ve selçuk'a alternatif çok kaliteli 2 futbolcu alınmalı. sneijder'e sorulup kardeş sağına ve soluna istediğin futbolcular kim denilmeli ve o futbolcular alınmalı. hocaya filan sormaya gerek yok. sneijder'e soracaksın ve takımın bütün sorumluluğunu ona vereceksin. bu tür futbolculara bu tür ağır sorumluluklar vermelisin ki hem kendisi hem de takım başarılı olsun. örnek hagi. forvete de tek forvet oynayabilecek üst düzey bir forvet.

    hocaya da düşen görev bu kadroyu yabancı sayısına göre evirip çevirme düşüyor. onu da ne ben düşüneyim ne de sneijder düşünsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın