• 49
    kanlı canlı bi adam olsun. 1-2 tahtası eksik olsun, fazla mantıklı olmasın. en azından kanlı canlı bi adam olmasında hemfikiriz, teknik direktörün değişmesini isteyenler olarak. istemeyenler için bişey diyemem, ben çok sıkılıyorum bu oyundan da hareketsizliktende. önceden, acaba ne yapacak bu maçta dediğim bi bruma vardı, sneijder vardı. melo, mücadele ediyor eyvallah ama bu maç ne yapacak, nasıl oynayacak, takım nasıl reaksiyon verecek diye merak etmiyorum heyecanlanmıyorum, çok sıkıcı bu durum. galatasaraya küsmekle ilgisi yok oyundan memnun değilim, futbolsever olarak söylüyorum bunu.

    basketbol maçlarımızı izliyorum, acaba markoisvili ne yapacak, bonsu blok vurucak mı, arroyo yine klasını konuşturur, erwin dudley yeni döndü iyi başladık, play-off'a kadar sakat olmazsa fena durumda değiliz diyorum, yenilsekte söylüyorum bunu çünkü içerde beni heyecanlandıran adam var. en başta ergin ataman var. partizan maçında, yediğimiz üçlükten sonra "*mına kodumun çocuğu ya" diyen bi koç var kenarda, top sekize kaldığında çocuk gibi zıplayan sevinen bi adam var. ergin ataman'da ayrılır mı zamanı gelince? evet olabilir her şeye açık bi konu. ama onu iyi hatırlayacağım.

    tutku çok önemli, "ciddiye alıyor bizi beyler","geleceğe umutluyuz" eyvallah doğrudur vardır bi bildiğiniz. işini tutkuyla, aşkla yapan adam bir çıtayı yükseltir ve daha da ciddidir, umut verir hem yönetime hem futbolcuya hem de taraftara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın