• 32
    gereksiz bir spor sitesi * şuan boşta olan teknik direktörler ile ilgili bir haber yapmış. hepsi bir birinden harika (!). *

    * roberto di matteo

    west bromwich albion'ın ardından chelsea'de elde ettiği sürpriz başarı ile dikkatleri üzerine çeken roberto di matteo, şu anda boşta bekleyen teknik adamlar arasında yer alıyor. 43 yaşındaki isviçre doğumlu italyan, farklı maceralara yelken açmak istediğini hemen her fırsatta dile getir

    * louis van gaal

    2014 dünya kupası'nın ardından hollanda milli takımı'ndan ayrılacak olan louis van gaal'in adı son dönemde manchester united ile anılmaya başlandı.

    * martin jol

    son olarak ingiltere premier lig takımlarından fulham'ı çalıştıran ve londra temsilcisinin küme düşme hattındaki gerilimi yaşamasındaki en büyük sebeb olarak gösterilen martin jol, ekonomik bütçesi ferah olan kulüpler ile çalışmayı tercih eden bir teknik adam. jol, 58 yaşında...

    * diego armando maradona

    tıpkı hagi gibi teknik adamlık kariyeri pek parlak olmayan maradona, son olarak al wasl takımını çalıştırdı.

    *jose antonio camacho

    çin milli takımı ile üç yıl karşılığında 8 milyon dolarlık bir anlaşma yapan jose antonio camacho, daha önce real madrid ve benfica gibi takımları çalıştırdı. 15 yıl real madrid'de futbol oynayan camacho, 58 yaşında.

    * kevin keegan

    son olarak ingiltere premier lig takımlarından newcastle united'ı çalıştıran kevin keegan, 2008 yılından bu yana herhangi bir takımda aktif olarak çalışmadı. 63 yaşındaki teknik adam, 2001-2005 yılları arasında manchester city'de görev almıştı.

    * roy keane

    manchester united'ın büyük efsanesi roy keane, sunderland macerasının ardından ipswich town'da da bekleneni veremedi. teknik adamlıkta şu ana kadar istediği noktaya ulaşamayan irlandalı, 42 yaşında.

    * henk ten cate

    frank rijkaard ile barcelona'da büyük başarıların altına imza atan henk ten cate, katalan temsilcisinden ayrıldıktan sonra bir türlü dikiş tutturamadı. son olarak büyük bir sürpriz yapan ve sparta rotterdam'ı çalıştıranm henk ten cate 59 yaşında...

    * giovanni trapattoni

    75 yaşındaki italyan teknik adam giovanni trapattoni, son olarak irlanda cumhuriyeti'nde görev yaptı. galatasaray'ın roberto mancini'yi getirmeden önce görüştüğü adaylardan olan italyan teknik adam, bir takım daha çalıştırarak kariyerine son vermeyi planlıyor.

    * paola di canio

    futbolculuğu gibi teknik adamlığı da olaylı olan paola di canio, büyük umutlar ile geldiği sunderland'de beklentilerin çok altında kaldı.

    * thomas schaaf
    almanya bundesliga takımlarından werder bremen'de elde ettiği tarihi başarılar ile adından söz ettiren thomas schaaf, şu anda ciddi bir arayışta. 1987-2013 arasında werder bremen'in tüm takımlarında çalıştıran schaaf tam bir proje teknik adamı...

    * jupp heynckes

    almanya bundesliga takımlarından bayern münih ile tarihi başarıların altına imza atan jupp heynckes, teknik adamlık kariyerine nokta koyduğunu açıklasa da gelen cazip teklifler alman teknik adamın aklını çelmeye yetebilir.

    * luciano spalletti

    rus ligi takımlarından zenit'te beklenen büyük başarıyı elde edemeyen italyan teknik adamın görevine kısa bir süre önce son verildi. ekonomik şartları iyi olan kulüpler ile çalışmayı seven spalletti, 55 yaşında.

    * gheorghe hagi

    futbolculuğu kadar teknik adamlığı parlak olmayan hagi, şu anda romanya'daki akademesi ile yakından ilgileniyor. tüm planlarını bu akademi üzerine yapan hagi'nin gönül kapısı her zaman türkiye'ye açık.

    * şenol güneş

    son olarak trabzonspor'u çalıştıran 61 yaşındaki teknik adam, en kısa süre içerisinde yeniden kulübenin patronu olmak istiyor.

    * abdullah avcı

    a milli takım'daki görevine son verilmesinin ardından boşta kalan abdullah avcı, son olarak bursaspor ile temasta bulundu ancak istediği şartların oluşmamasından dolayı görevi reddetti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın