• 2824
    tipik olarak kibirli ve ozellikler yerli oyunculara yaptigi haksizliklarla gundeme gelen yonetimlerdir bunlar.

    hani her basarisizlikta "yerliler gruplasiyor" filan diye senaryolar uretiliyor ya... bir geri donup bakin. bu kulubun en onemli emektarlarindan bulent korkmaz, hakan sukur, hasan sas bu kulupten nasil ayrildi?
    arda turan neden, hem de sakatken, basarisizligin sorumlusu haline geldi? o gunlerde tepkiyi uzerine almak istemeyen yonetim neden ortalarda gorunmedi, arda'ya sahip cikmadi?
    bugun fenerbahce'nin en onemli 2 yerli oyuncusundan caner erkin'e galatasaray neden 3 milyon euro'yu fazla gordu? mehmet topal'i neden neredeyse bir sercan yildirim parasina satti?
    galatasaray neden kadrosunun en onemli eksiklerinden birini tamamlayacak olan alper potuk icin pazarliktan cekildi? neden gokhan tore'yi, oguzhan ozyakup'u, mustafa pektemek'i, olcan adin'i, cenk tosun'u kulupleriyle biraz pazarlik edip almiyor da satilmak uzere olan, zaten elden cikarilmaya yuz tutmus, ucuz ve kalite olarak cok daha dusuk yigit, sercan, salih, veysel gibi adamlara yoneliyor?

    hepsi bir yana, koskoca galatasaray takimi, ligin basari olarak acik ara en iyisiyken, kadroda drogba, sneijder, selcuk, melo, burak gibi tum genc futbolcularin birlikte oynamak isteyecegi isimlere sahipken koskoca yabanci sinirlamasi hic yokmus gibi sezon planlamasi yapar? boyle bir umarsizlik, boyle bir kibir olabilir mi? federasyon bu karari sirf galatasaray'i cokertmek icin almis olsa dahi (ki bence de buyuk bir etkisi vardir) galatasaray'in bu karar hic yokmus gibi davranmaya, kusmeye hakki var midir? benim icin ise galatasaray hep milli takima en cok futbolcu gonderen ve iskeletini olusturan, yurt icinde anadolu'da parlayan oyuncularin ve almanya'daki genclerin gelmek icin can attigi, ulkenin urettigi en iyileri barindiran kulup olmalidir. tabi ki dogru yabanci transferleri yapilir, sneijder'i melo'su gelir. ama kulubu bilen, ulkeyi ve ulke futbolunu taniyan, galatasaray futbolcusu olmayi yeni nesil oyunculara aktarabilecek yerli oyunculara onem vermek lazim artik.

    galatasaray futbol yonetimleri tipik olarak turk futbolcusuna deger vermiyor, turk ligi'ni kucumsuyor arkadaslar. tabi kibirinden fatih terim'i bile yollayip "daha iyisi" mancini'yi getiren kafadan bahsediyoruz. mesele budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın