• 2819
    uzun yıllardır başarısız olan insanlar topluluğudur. nedeni ise çok basit. türk futbolunda 2000 yılından beri asla ve asla söz sahibi olamamıştır. nedenleri ise açıktır.
    şampiyon olduğumuz son 2 seneye bakın. ilk senemizde 11 puan önde şampiyon bitirdiğimiz ligi, başkalarının dayatması sayesinde play-off denen bir saçmalıkla neredeyse son maçta kaybediyorduk.
    yine şampiyon olduğumuz geçen sene hakeden kupayı saraçoğlunda alacak diye bas bas bağırdılar her yerde ancak hakettiğimiz kupayı maalesef karanlıkta bize ite kaka verdiler bize ve biz bunu süper bir başarı olarak heryerde söyledik. tamam bunu küçümsemiyorum ancak bir yönetim başarısızlığıdır.
    yapılan onca kayırmalara verilen onca cezalara rağmen tff başkanı istifa edecek diye heryerde bağırdı bizim yönetim ama bir tarafına takan olmadı. yabancı kuralı değişecek diye saçma sapan bir kadro planlamasına gittin al işte kuralıda değiştiremedin. ezeli rakibin 3 senedir ölüm kalım savaşı verirken, diğer rakibin stadsız oynarken senin ligi açık ara 4 sene domine etmen gerekirdi. sen ne yaptın? kurumsallaşma adına kendi temellerine dinamit döşedin.
    ayrıca burada şunuda yönetime sormak istiyorum. arkadaş bu yönetimde neden göz önünde, taraftarların tanıdığı, medyada bir ağırlığı olan kimse yok? fenerbahçenin medyada olan bu baskısı yöneticilerinde oluşuyor bu bu kadar net. biz ise ne yapıyoruz? şarkıcıları, haber spikerlerini çatı altında topluyoruz.
    uzun lafın kısası benim gözümde başarısız olan yönetimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın