• 428
    10 sene üst üste alsak da fikrimi değiştirmeyecek olan kupa.
    yayıncı kuruluş için yapılan bir organizasyon.
    galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor'un gruplara kaldığını yanlarında da bursa, eskişehir gibi kalbürüstü takımların olduğunu düşünün.
    oynanacak ikili maçlar falan. büyük derbiler. hem süper finalde olduğu gibi derbilerin boku çıkıp tadı, heyecanı kaçacak hem de boşa fikstür zorlaması.
    gerçi bu seneki haliyle bile fikstür zorlamasından öte değil. kazanacağımız para taş çatlasın 2-3 milyon.
    eğer büyük takımlar gruplara kalsa biletten kazanırsın ama şu haliyle bir sik kazanamazsın. yarardan çok zarar yani.tamamen rating amaçlı bir kupa.
    sakatlıkları söylemiyorum bile.

    ancak hem yayıncı kuruluşun hem de tff'nin maalesef planı tutmuyor. bir türlü bu 4 büyük takım birden gruplara kalmıyor.
    uzun lafın kısası ne zaman en başından sonuna kadar tek maç şeklinde oynanır o zaman heyecan gelir.

    edit: ayrıca alt liglerde ki takımlar formalite takım olmaktan çıkarılmalı. onların bu kupaya asılması için büyük takımlarla değil kendi aralarında karşılaştırmak gerekiyor. adamlar daha ilk turdan elenecekleri kesin olan bir turnuva için ne için kassınlar ki? ne izleyene ne de oynayana zevk verir.
    ancak 1.lig takımları birbirleriyle, 2. lig takımları birbirleriyle 3.lig takımları birbirleriyle kapışsa. buradan gelen takımlar birbirleriyle iki torba halinde eşleşip tek maç üzerinden finale doğru yürüse hem sürprize açık olur hem de her takım için iddialı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın