resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2561
    daha fazla konusulmamasi, hakkinda sakalar yapilmamasi gerekendir. hic bir zaman galatasaray seviyesinde bir futbolcu olmadigini kendisi de bilmekte, soylemektedir. bu camiadan gelip gecmis sahada oldugu her dakika galatasaray icin herseyini vermistir.

    kotu futbolcudur, yeteneksizdir ama hala seneler sonla onu tiye almak terbiyesizliktir. babasinin krampon alacak parayi denklestiremedigi gunlerden tirnaklariyla kaziya kaziya galatasaray'a kadar yukselmis, hasta galatasaray'li babasi icin galatasaray'a pazarlik yapmadan evet demistir.

    samiyen'e ciktigi ilk mac numaralidaydim. gol attiginda gozlerim dolmustu. oyle ya da boyle benim yapamadigimi o adam cok daha zor sartlarda yapti diye dusunmustum sonra da o an babasinin nasil sevindigini...hangimiz babamizi bu kadar sevindirebildik, gururlandirabildik ki? ben yapamadim.

    evet galatasaray'in paf takiminda oynayacak yetenegi yoktur, sut atamaz, pas veremez, hatta kosu mekanigi bile cok kotudur. hic bir galatasarayli mustafa sarp'in galatasaray formasi giymesini istemez ben de istemiyorum, istemiyordum ama daha fazla mustafa sarp sakasi yapmak simarikliktan baska bir sey degildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın