resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5637
    kanat oynamadığı zamanları da görmesek dünya çapında bir futbolcu sanacağız.

    daha 2 gün önce oynanan kayserispor maçında takımın forveti kimdi?

    rize deplasmanında, konya deplasmanında bu takımın forveti kimdi?

    takım bu maçlarda ileride 10 saniye top tutabildi mi?

    şu 3 takımın kalibresiyle fener'in kalibresi bir mi ve bu adam daha fazlasını vaad ediyor mu cidden size?

    öyle bir futbol yok arkadaşlar; hele derbide hiç yok. derbi çok büyük istisnalar hariç denge oyunudur ve top kontrolü yüksek, soğukkanlı ayaklara ihtiyaç vardır.

    burak'ın önüne top atılacak da, yan hakem bayrağını kaldırmayacak da, hücum faul yapmayacak da gol atacak diye 2 yılda orta sahamızın ağzına s.çıldı.

    siz şimdi şampiyon takımın anasını siktiniz diyorsunuz ya; selçuk'un, melo'nun gol-asist katkılarının neden azaldığını, neden savunmamızın daha başarısız göründüğünü hiç düşündünüz mü?

    buyrun şunu izleyin: http://s14.directupload.net/.../130108/z5fndon3.swf

    ya hücum pres yapıyor diye övdüğünüz adamı bir kere şunu yaparken gördünüz mü birader?

    burak'ın hücum presinden kurtulmanın yolu çok basit: ya olduğunuz yerde durup topla burak arasına gireceksiniz o da freni boşalmış kamyon gibi size çakılacak; ya da topu geldiği yöne doğru çekip direk ekarte edeceksiniz.

    galatasaray büyük bir takım; ve iç sahada baskın oynaması gerekiyor. biz ne yapıyoruz; iki tane atletten bozma futbolcuyu forvete koyup verim almaya çalışıyoruz. bu atletlerden birisinin fundamental'i ve teknik kapasitesi altyapı oyuncuları seviyesinde.

    burak'la filan olmaz, drogba oynamak zorunda. oynamayacaksa gidip gelen oyunda pozisyon şansımıza el açacağız. belki bir umut, daha iyi niyetli ve oyun görüşü bir tık yukarıda olan umut'un oynamasına dua edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın