• 3817
    40.000' in üzerinde kombine satıldığı söylenmesine rağmen türkiye kupası yarı finali* karşılaşmasına ilgi göstermeyen, olumsuz sonuç alınan 3-4 karşılaşmadan sonra her zaman birilerini istifaya davet eden, günün şartlarının farkında olmayan, farkında olsa dahi anlamamakta ısrar eden, sabırsız insan topluluğudur.

    galatasaray' ı bu anlama zorluğu yaşayan arkadaşlar için bırakıp gidecek değilim fakat hakikaten sizlerden ricam birazcık kendinize bakıp ben ne yapıyorum diye sorgulayabilmeniz. fatih terim takımımızdan ayrıldığında inanılmaz üzüldüm, roberto mancini göreve getirildiğinde kafamda soru işaretleri olmasına rağmen ilk maçından beri kendisine destek verdim ve vermeyede devam edeceğim. kendisi gider başka bir antrenör gelir kulübümüzü yöneteceği için elimden geldiğince arkasında durmaya çalışırım.

    bu kadar çok sevdiğim takımı destekleyen taraftardan dün yapmış olduklarından dolayı stadda iken gerçekten utandım; galatasaray futbol takımı bu yönetim görev başında iken iki kez şampiyonluğa ulaştı, uzun yıllar sonra şampiyonlar liginde iki sene üst üste tur atlama başarısı gösterdi. erkek basketbol takımı onlarca yıl sonra şampiyonluk başarısı gösterdi ve bu sene euroleague' de ilk 8' e kalabilmek kendi ellerinde. bayan voleybol takımı şampiyonlar liginde dörtlü final oynadı.

    takım sporlarında elde ettiğimiz başarıların tümünde antrenörlerin, oyuncuların payı muhakkak ki yüksektir. ama doğru takımları oluşturmak için teknik heyetlere yardımcı olan yönetimin payını görmezden gelip, en ufak bir başarısızlıkta onları istifaya davet etmek çözümlemeyi başaramadığım bir davranış türüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın