• 174
    bana göre 2'si de fatih terim'in etkisinde ve mancini gitsin diye bunu yapıyorlar. daha önceki rijkaard döneminde de aynı şeyi o zamanların formda ismi servet çetin yapmıştı.

    bu veya başka sebepten ötürü sonuç olarak selçuk oynamıyor, burda asıl problem basiretsiz yönetim ve teknik ekiptedir. bu adamın oynamama sebebini çözemiyorsun, bu senin yeteneksizliğin, bunu geçtim hala selçuk'u neden oynatıyoruz. selçuk'u çok sevmeme rağmen bu takımdan en az 2-3 maç keserim. baktığımızda selçuk'un kesik yediği maç yok.

    burak yılmaz ise zaten duygusal bir adam selçuk ile yıllardır ev arkadaşı, zaten ya 2'si batar ya 2'si çıkar durumda şu an. burak'ın yeteneksiz kazma vs gibi saçma sapan sıfatlarla eleştirilmesi çok yanlış, attığı golleri biliyoruz, burak bize geldiğinde niye ağzımızdan salyalar akıyordu? şu an içinde bulunduğu durumu çözemiyorum, o yüzden büyü falan var diyebiliyorum.

    selçuk ve burak, türkiye'de yetişmiş en yetenekli, arda hariç şu an takımına alabileceğin en değerli isimlerdir. bu çocukları silip atmak çok kolay önemli olan tekrar eski selçuk ve burak'ı kazanmaktır.

    akşamki maçta burak gol kaçırsın ıslıklayalım, selçuk oyundan çıksın ıslıklayalım. sonra bu adamların peşinden elele verir ağlarız.

    caner'in vazgeçilmez sol bek oynadığı bir ülkede yaşıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın