resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8525
    yıldırım demıroren'le yasadıkları, cıkıp yabancı kuralı konusunda ıkı kelıme etmemesı vs... konusunda yazdıgınız elestırılere saygı duyuyorum arkadaslar.
    ancak bırısı bana sunların cevabını verebılır mı?
    terım olsaydı selcuk ınan ve burak yılmaz bu kadar kotu oynarlar mıydı? en azından hadı oynadılar dıyelım ılk 11'de olurlar mıydı?
    sampıyonluk yarısından bu kadar uzak olur muyduk? mancını'ye laf atmıyorum teknık anlamda sabaha kadar tartısalım su ıyı bu ıyı dıye. ancak en azından sahada mucadele olurdu. mucadele etmeyen yedekte olurdu.
    bana gore terım galatasaray ıcın en ıyı ısımdır.
    kendısını tupcu'nun yanında gormek benı de delı edıyor ama bulent tulun'u da unal aysalın yanında gorunce delı oluyorum. sız olmuyor musunuz? alı durust'u, abdurrahım albayrag'ı takımdan ayrı gorunce delı olmuyor musunuz?
    terım'ın egosu kımsede yok arkadaslar ancak unal aysal'ın egosu da kımsede yok. terım'ın egosu ısterse kaf dagında olsun takımın bekası ıcın benım kabulum ama bı' zahmet galatasaray'ın uzerınde olmasın boyle devam ederse, sızın deyımınızle terım fanboyu olarak soyluyorum, gs taraftarının gozunde gun gectıkce kuculecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın