aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3225
    --- alıntı ---

    suç ortada, suçlu ortada, atatürk’e siğinma!

    bugün türkiye cumhuriyeti’nin gelmiş geçmiş en kapsamlı şike davasında hüküm giyen suçlular ve suçlarını örtmek için paravan olarak örgütledikleri kalabalık; son çare olarak anıtkabir’e çıkmış ve ulu önder mustafa kemal atatürk’ü de kendilerine kalkan etme çabasına girişmişlerdir.

    başkanlığı boyunca yolu anıtkabir’den pek geçmeyen a.y. kendi oluşturduğu bataklığı ve sabit olan suçunu unutarak “türkiye için adalet, fenerbahçe için adalet” diye ata’nın huzuruna çıkmıştır.

    peki acaba atatürk devrimleri, ilke ve inkılapları, dünya görüşü ve adalet anlayışı gibi hususlarla bu suç aklama çabaları ne kadar örtüşüyor?

    “ben sporcunun zeki, çevik ve ayni zamanda ahlakli olanini severim.” diyen atatürk, kendisini atatürkçü olarak “pazarlayan” zatların takımı olan fenerbahçe’ye bazı oyuncuların transferlerinin kendilerine karşı kötü oynaması karşılığında gerçekleştiğini bilse “olmaz olsun sizin gibi atatürkçü” demez miydi?

    "hukukta idare-i maslahat ve hurafelere dayanmak milletleri uyandirmaktan men eden en ağir bir kâbustur. türk milleti üzerinde kâbus bulundurmaz." diyen atatürk; eğer hayatta olsa şike meselesini gerektiği gibi çözmek yerine hukukun üstünlüğünü değil üstünlerin hukukunu isteyen hükümlü a.y.’yi huzurundan kovmaz mıydı? bu yalancıların hurafeleri altında hipnotize olan ve haftalık yürüyüşler düzenleyen güruha uyanmalarını öğütlemez miydi?

    avrupa futbolu’nun düzenleyicisi uefa’dan şike yaptığı şüphesiyle men edilen, şike yapmadığına ilişkin yalan beyan vermesiyle 2 yıl ceza alan ve bu beyanı vefat eden bir kulüp üyesinin üzerine yıkan hükümlü a.y. ve yandaşları “milli kültürümüzü, muasir medeniyet seviyesinin üzerine çikaracağiz” hedefini koyan atatürk’ün hedeflerine ihanet ederken hangi atatürkçülük anlayışına sahiptirler?

    sahte çürük raporu alan, bu rapor ortaya çıkınca geçmişe dönük bedelli yasasından yararlanan hükümlü a.y.; hangi yüzle ordusundan kaçtığı gazi mustafa kemal’in huzuruna çıkmıştır?

    “ancak hatalarini kabul edenler, affedilmeye lâyik olurlar. çünkü, bunlar, hatalarini anlamiş, pişman olmuş, bir daha ayni hatayi işlememeye karar vermiş kimselerdir. fakat suçlarini saptirmaya ve savunmaya kalkişanlar, ayni yolda devam edecekler demektir ki, bunlari hoş görüp affetmek kesinlikle uygun değildir.” sözleriyle bugün aynı suçlarına devam etme cüreti gösteren yüzsüzleri onlarca yıl önce tanımlayan atatürk, bugün yaşasaydı şikecilerin sözde adalet özde suça tolere arayışlarına karşı durmaz mıydı?

    “beni görmek demek behemahal yüzümü görmek demek değildir. benim fikirlerimi, benim duygularimi anliyorsaniz ve hissediyorsaniz bu kafidir” diyen ulu önder atatürk’ün fikir ve söylemlerini sadece dilde söyleyip kalplerinde atatürk’ü işledikleri suçlara perde yapmaya çalışan bu güruh bilmelidir ki;

    türkiye cumhuriyeti’nin kurucusunu sadece kendi liderleri gibi lanse etmeye çalişanlar tüm ülkenin atatürk sevgisi ve anlayişi karşisinda başarili olamayacak ve atatürk devrimlerine karşi eylemleri elbet ortaya dökülecektir. çünkü bu ülke atatürkçülük maskesi altinda her türlü hile ve hurdayi yapanlarin cirit atabileceği bir yer olmayacak; tam aksine atatürk ilke ve inkilaplari doğrultusunda o’nun gösterdiği hedefe durmadan yürüyen dürüst ve ahlakli nesillerin omuzlarinda yoluna devam edecektir !

    ultraslan
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın