resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5493
    neden kendisine bu kadar yukleniyorsunuz anlamiyorum.

    bu adam degil miydi gecen sene sampiyonlar ligi'nde 8 gol atan, hem de schalke gibi, cluj gibi, braga ve man utd gibi kale suru misali savunma yapan takimlara?

    bu adam degil miydi gecen sene gol krali olan? kendini surekli gelistiren? her yenilgiden sonra kurban ariyorsunuz, burak'i mi sectiniz simdi de?

    evet, gercek dunyaya donelim.

    zamaninda ilk geldigi vakitler 250 gol de atsa kotu futbolcu oldugu yonunde bir dusuncemi belirtmistim. hatta sampiyonlar ligi icin oldukca kotu bi forvet oldugunu 8 gol attigi zamanlar icin soylemistim ki kaybedilen macin hinci olmasin diye belirteyim. bu arada o entrym de en ofsayt entrylerimden biri olmustu, ofsaytinda degilim de bu adamin kotulugunu yediremiyordu kimse kendine. bu kadar mi insan kendini kandirir, pozisyona girebilmek ve hasbelkader gol atabilmek disinda yapabildigi tek bir duzgun is yoktu. artik devir, forvetin tek isinin gol attigi devir degil. gerceklerle yuzlesmekten kactiniz. simdi acisi sert bir sekilde cikiyor. bu adam forveti gectim topcu bile degil. hani galatasaray'i birakin elazig'da bile oynayamaz. karaktersizliklerini baska oyuncularin karaktersizliklerinden bahsederek irtbaa ettiniz. her mac kendini atmalari, ucuz abarti hareketlerini gormezden geldiniz. cikip demeyin ruhsuzlarin oldugu takimda mucadele ediyordu diye. ikisi cok farkli seyler. goz boyamalik yaptigi kucuk presler esine iki yilda bir cicek alan adamin durmundan farksiz.

    bir adam kotuyse kotudur, 10 gol atiyorsa 20 golden ediyor. takim savunmasini berbat durumda birakiyor. oyun zekasi allahlik ali bey.

    alin size gercek qral!
App Store'dan indirin Google Play'den alın