resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1191
    yine sözümüzde duramadık, lincoln için son yazımızı yazdığımızı deklare etmiştik. sondan bir önceki yazımız olsun. bu kadar da opsiyonum vardır her halde sizlerin nezdinde. gerçi bu yazının ana fikri lincoln olmayacak ama olsun yine de biz çuvaldızı kendimize batıralım.

    hepimize geçmiş olsun, kurtulduk. ekonomide değişmez bir kural vardır. kötü para iyi parayı kovarmış. iyi futbolcuyu da kovduk. takımın başında surinam'lı olmasa başka şeyler yazardım, ancak kendisine galatasaray tarihinde kimseye güvenmediğim kadar güveniyorum. bu yüzden lincoln'ü falakaya yatırsalar bile kimseye kızacak değilim. beklenen oyun planında zaten kendisine yer bulmakta zorlandım bir önceki postta. lincoln'ün kovulması kendisinin futbolu hakkında fikrimi değiştirmeyecek. ben oynadığı oyuna bakmıştım, fantastik futbolculara hayranım. lincoln gitmişse mutlak yerine daha fantastik birinin oynayacağını biliyorum.

    yanlız, sapla samanı birbirinden ayıralım. lincoln bu sene kampa yaser'den önce katılsa bile demek oyun planında düşünülmüyordu. hücum hattının gerisinde arda'nın oynayacağı kesinleşti. lincoln'ün kendisi bu takımda oynayamayacığını düşünmüş olmalı ki sırra kadem bastı. iyot gibi her reaksiyonda açığa çıkmak gibi bir takıntım yok. ben lincoln'ün sıra dışı futboluna hayran kalmıştım. yedek kulübesinde olmasına dayanamazdım. bülent'in oyundan çıkarmasına katlanamıyordum.

    bu karar da surinamlı'nındır. lincoln'ü yanında oturtmaktansa kovmayı tercih etmiştir. ve haklıdır. kadronda lincoln varsa 10 numara onundur, 10 numaralı adamı kenarda oturtamazsın, yapılması gereken tek şey sınır dışı etmektir ve gereken yapılmıştır.

    heleki bu sene taraftarı ikiye üçe bölecek bir futbolcuya yer yoktur. medya kına yaksın, lincoln'e küfür edenlerin bayramı olsun. ben kendi payıma gidişine üzüldüm, ancak hoca olsam, başkan olsam bu saatten sonra bende kovardım. lincoln feda edilmişse galatasaray'ın oynayacağı futbol tahminimden de güzel olacaktır. tek tesellim budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın