aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3205
    haklarında sahip olabileceğimiz son şey önyargıdır heralde. bir taraftar kendi lokomotif taraftar grubunu eleştirirken önyargılı falan olmaz. aksine 30000 kere süzgeçten geçirmiştir hiç merak etmeyin. önyargı dediğiniz halt tanımadığınız şeyler için kullanılır. yani ultraslanı eleştiren taraftar grubunu tanımadan onlar hakkında "ultraslan hakkında önyargılılar, siyaseten böyle düşünüyorlar" diyerek konuşmak önyargının daniskasıdır. burada ultraslanı eleştiren herkes bir zamanlar kendilerini ultraslan olarak nitelemiş insanlar. ultraslanı bilen tanıyan insanlar. rahmetli alparslan dikmen'i ayrı tutan insanlar.

    adamlar benim gözümün önünde 26 şubat 2014 galatasaray - chelsea maçının 80'inci dakikasında ölüm varmış korku varmış diye bağırdılar da takımın ruhunu emdiler. benim gözümün önünde protesto hakkı anasının ak sütü gibi helal ve anayasal hakkı olan taraftarları polise ispiyonladılar onlarla işbirliğine girdiler. tüm medyanın gözü önünde polis lojmanlarında yattılar. şimdi burada ali sami yen zamanında yaşadığım bilet maceralarımı anlatsam film olur.

    ne önyargısı birader? gidin bir elinizi yüzünüzü yıkayın.

    öyle web sitesinden sallamak kolay. chelsea'ye karşı dakika 80'de ölüm varmış diye bağırınanlar teknik direktör kellesi falan alamazlar. yemezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın