• 9797
    takımdaki son durumun analizini gökmen özdemir yapmış. medyanın kulübü karıştırmak istemesi vs. diyenler de olacaktır ama haberi yapan şahsı diğer boş beleş gazetecilerle karıştırmamak lazım.

    zaten sahada oynanan futbol, yönetim tutarsızlıkları kulübün içindeki sorunları buzlu camın ardından gösteriyordu. camın diğer tarafını kısmen de olsa öğrenmiş olduk.

    http://www.3puan.com/content?id=423

    kusura bakmayın da adı ne olursa olsun kişisel problemini takımın, kulübün önüne koyan adam basıp gitmeli bu takımdan. adı drogba olur, selçuk olur, burak olur, hayrettin olur farketmez. sen yıllık 2-5 milyon arası para kazanacaksın, türkiye'nin en büyük takımının sporcusu olacaksın, bunun yanında artı olarak şöhreti vb. şeyleri de var tabi, senin küstüm oynamıyorum, pas atmıyorum triplerini milyonlarca taraftar çekecek...

    geçmişte ne yapmış olduğunun, nasıl bir kariyere sahip olduğunun, iş adamı olarak ne başarılar yaşadığının* zerre önemi yok. şu an galatasaray'a zarar veriyorsan ya kendine çeki düzen verirsin ya da kapı orada defolup gidersin.

    not: fanboy olmaya, cefasını çekeriz tarzı romantik taraftar maskesi takmaya gerek yok. kimse galatasaray'dan büyük değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın