• 163
    bireysel performanslari kotu olsa da onemli degil, oynadiklari futbol tarzi nedeniyle suan icin galatasaray'in kollektif oyununu olduren, pas futbolunu bitiren ikili.

    insanlar bu ikiliye kiziyorsa sebebi de budur, kalkip butun takim kotuyken sadece selcuk ve burak konusulmuyor. selcuk ve burak diger oyuncularin yapmaya calistiginin tam tersini, kendilerince bir oyunu benimsedikleri icin konusuluyor. takim geri kalani, pas yapalim, takimin kendisini one cekelim diye oynarken, selcuk ve burak kendi aralarinda bir boru hatti var ve top sadece oradan gecebilir gibi futbol oynuyorlar.

    selcuk'a yeteneksiz diyen carpilir. suan icin takimda kim oynuyor ki o oynasin diyen de kisisel sevgisi yuzunden kor olmustur.

    burak ise allahlik. atletizminden baska hicbir ozelligi olmayan bir oyuncu burak. 1.70 boyla ayni sekilde hizla kosan bir oyuncu olsa futbolcu olmasina bile izin verilmezdi. top indirmek, top istopu cok mu onemli diyor bazilari. calim atmaktan cok daha onemli maalesef, kaliteli oyuncu ile vasat arasindaki en buyuk fark top istopudur.

    insallah kisa surede duzelirler ya da takimda dramatik degisiklikler olur ve ikisi yanyana oynamaz. selcuk buraksiz cok daha fazla fayda saglayacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın