• 9731
    "siz şimdi büyük camia mısınız? hayır. size o chelsea atkısını taktıran galatasaray büyük."

    erman toroğlu

    şimdi ne alaka lan erman toroğlu'nun ettiği laf bu başlıkta. ''benim galatasaraylılığıma laf edemezsin bik bik bik.'' diyenlere gelsin bu laf. erman toroğlu'nun bile galatasaray hakkındaki gerçekleri gördüğü ancak bazı sözde galatasaraylı arkadaşların göremediğidir işte bu. bir kere olamadığı şampiyonluk yüzünden denmeyen laf kalmayan takım.

    arsenal taraftarı ölsün o zaman amk. neden bu arsene yıllardır bu takımın başında. arsenal yönetimi alınan başarısızlıklar karşısında kovsun o zaman arsene'i. sir alex ferguson her sene şampiyon olamadı mesela. barcelona bitmiş amk. madrid kaç senedir şampiyonlar liginde bir sikim yapamıyor, kapatsınlar dükkanı.

    bu takım şampiyon olamamışmış. eeeeeeeeeee. ulan 14 sene şampiyon olamadı bu takım. biz ne diye bağırdık ? ''seni sevmeyen ölsün. ölsün.''

    ruhsuzmuş. yönetim inanmamış. mancini anca atkı alsın. bu adamlar toplanıyor abi bir eve. diyorlar ki hadi inanmayalım. hele ünal başkan. adamın amacı galatasaray'ı bitirmek.

    2012-2013 yılının avrupa'da son 8'e kalmış takım. 2011-2012 ve 2012-2013 türkiye süper ligi şampiyonu. 2013-2014 avrupa'nın en iyi 16 takımı arasında ve önünde 1 maçı daha bulunan takım. harbi başarısızmış mk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın