• 73
    taraftarin inanmasi cok bir sey degistirmeyecektir, zira once topcularin inanmasi gerekmektedir.
    evet ben de biliyorum, inanc gercekleri degistirir, ben de biliyorum iman daglari yerinden oynatir, ancak gercekciligi bir kenara birakarak inanmak toz pembe polyannacilik hayalleriyle kendini kndirmaktan fazlasi degildir.
    deplasmanlarda ruhsuzluktan kirilan bir takimin varkn istersen puan farkiyla one gecme sansin olsun, yine gecemezler.
    o derece de inancsizim sampiyonluga. kendimi fenerbahce'nin kaybedecegi puanlara baglayip her kazandigi mactan sonra daha bir hayalkirikligiyla koltuga cokmus mu bulayim? kaldi ki lac haftadir fener puan kaybediyor, bir kere asilip biz eritelim su farki diye ruhunu ortaya koyan takim da gormedim. 2 haftada bir puan kaybimiz garanti zaten.
    artik seneye bakmak istiyorum. guzel bi moral motivasyon saglayip oynasinlar, zira ruhsuz ve isteksiz oyunlari cekilir cinsten degil nitekim bana sampiyonluk inancimi kaybettiren husus da budur.
    ha bir mucize olur da hasbelkader sampiyon oluruz, o zaman saglam yutarim lafimi. tabi bu durum dahi ruhsuzluga olan sinirimi haksiz gostermez ayri konu.
    ancak inanacagim derken bu kadar polyannacilik da oynamayin. liyakat yasasi diye bir sey var, layiksan alirsin, ki layik degiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın