aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3142
    tiksiniyorum sizden. neden mi? çünkü siz galatasaraylı falan değilsiniz. siz masturbasyon yapmak için tribüne gelen, reislerine biat eden çıkarcı bir grupsunuz. takımı desteklediğinizi sanıyorsunuz ama el freni oluyorsunuz. tezahürat yaptığınızı sanıyorsunuz ama sadece mıy mıy arabesk şarkılar söylüyorsunuz. 26 şubat 2014 galatasaray chelsea maçında 30-40 dakika mıy mıy koyun şu chelsea'ye tezahüratından başka bir bok yapmadınız. içim şişti. takım baskıyı kurmuş, gol geldi gelecek ama siz mıy mıy reislerinize biat edin. bu nasıl bir taraftarlık? siz maçı izlemiyor musunuz? duruma göre, oyuna göre, baskıya göre tezahürat yapmayı bilmiyor musunuz? hem diğer tribünleri uyutuyorsunuz hem de takıma el freni oluyorsunuz. yeter artık! mıy mıy arabesklerinizden bıktım.

    dakika 85'i geçer geçmez ölüm varmış korku varmış başlıyor. noluyor ya? böyle bir şey olabilir mi? takım saldırıyor 2.golu atacak belki ama arabesk yapalım biz beyler boşverin galatasaray'ı el freni olalım mı diyorsunuz? ama sorsalar en büyük galatasaraylı onlar, takıma en çok destek veren onlar. (geçen sene schalke deplasmanı öncesi yaptığınız açıklama aklıma geldi, iyice midem bulandı)... aklım almıyor! 1-1 giden bir maçta, gole çok yakın olduğun bir maçta bu saçma tezahürat neden yapılır birisi bana izah etsin. ayıptır, yazıktır. bu mu galatasaray'ı desteklemek? takıma kızınca herkes gider biz kalırız, dakika 85 oldu mu ölüm varmış korku varmış. maçın içinde de mıy mıy arabeskler.

    golden önce beyefendiler yine uyuyordu koyun şu chelsea'ye ile. bir anda tüm stad bir kükredi, anında gol geldi. artık değişmenizin ya da yok olmanızın zamanı geldi. bu kadar mı körsünüz? nefret ettirdiniz kendinizden. anca masturbasyon, başka bir bok yok. yeter, bi' bitin artık. el freni olmaktan vazgeçin. illallah geldi!

    madem hepimiz galatasaraylıyız, o zaman ders çıkartın şu hatalarınızdan. başka insanların düşüncelerini, yazılarını okuyun. takımımıza nasıl daha fazla katkı verebiliriz diye bir düşünün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın