• 9448
    bugünden itibaren benim için sadece yenildiğinde üzüldüğüm, kazandığında sevindiğim, renklerini ve kültürünü sevdiğim için desteklediğim bir takım değildir. bugünden itibaren bu sezon* şampiyon olması halinde beni şu ana kadar hiç mutlu olmadığım kadar çok mutlu edecek olan takımdır.

    hepimizin gözü önünde, türk siyasetinin, hukukunun, yaşam şeklinin ve burayla ilgili olarak da sporunun katledildiği bu günlerde, bilhassa engellenmeye çalışılan bir takım galatasaray futbol takımı. federasyonun yaptıkları, başbakanın devreye girerek hocamızı elimizden almaları, belli takımların alenen desteklenmesi ve hatta bunlardan bazılarının sanki desteklenmiyormuş da köstekleniyormuş gibi mağduru oynaması ve bunun siyaset malzemesi haline getirilmesi, o kadar mide bulandırıcı ki!

    üstelik, türk futbolunun yüz akı olan ve şu an yönetimiyle, teknik heyetiyle doğru şeyler yapmak peşinde olan galatasaray futbol takımının böyle ucuz şark oyunlarıyla engellenmeye çalışılması futbolun hiçbir zaman sadece futbol olmadığını bir kez daha göstermiştir. yıllardan beri süregelen ve geçtiğimiz 10 yılda ayyuka çıkmış olan bu kirli siyasetin sadece galatasaray'a değil, tüm spor camiasına daha da önemlisi tüm ülkeye ne denli zarar verdiğini görmemek için kör olmak gerekir!

    bu yüzden diyorum ki, galatasarayımız bu sezon da şampiyon olsun, 4.yıldızı taksın, hepimizi sokaklara döksün. sadece kazanmak için değil, maddi gelir için değil, ezeli rakibinden önce 4.yıldızı takmak için değil; bu ülkede yanlış olan her şeye rağmen, kirli oyunlara rağmen, satılmışlara, yalakalara, saltanat taklitçilerine rağmen, doğru olanı yapmaya çalışanların ve temiz kalanların kazandığını ve yıkılmadığını göstermek için şampiyon olsun galatasarayımız! *
App Store'dan indirin Google Play'den alın