resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8441
    kendisi galatasaray'ı çalıştırmadan, yani o dolu dolu başarıların yaşanmadığı dönemde de biz yine sarı kırmızı renklere aşıktık. fakat o geldikten sonra bize yaşattığı başarılar olsun, takıma ve kulübe kattıkları olsun, hatta ve hatta milli takıma yapmış olduğu katkılar olsun hepsi bizi derinden etkileyen şeylerdi. biz onu sadece yaşattığı başarılardan dolayı sevmedik taraftara yakın olması, her platforma galatasaray'ı kollaması, her çağrılışında takımı yalnız bırakmaması vs. gibi olaylardan dolayı sevdik ve sevmeye de devam edeceğiz.

    şu sıralar takımın sonuç olarak iyi gitmesiyle belki de fatih hocamıza yapılan eleştiriler sanki haklıymış gibi duruyor olabilir. ancak unutulmamalı ki bu takımın temellerini fatih hoca attı, yani şu anda takım şampiyonlar liginde devam ediyorsa ligde de şampiyonluk mücadelesi veriyorsa bu fatih hocanın yarattığı daima başarıya odaklanma ve takımın 2-3 senede kazandığı başarma içgüdüsünden kaynaklanıyor. yani takıma bu süreç içerisinde kazanma alışkanlığı kazandıran ve yenilmeyi kabullenmeyen bir yapıya sokmasıydı.

    ama biz fatih hocamızı hiç ama hiç unutmayacağız ne olursa olsun kim ne derse desin. bize yaşattığı güzel günler için ona buradan sonsuz kere selamlar.

    (bkz: imparator)
App Store'dan indirin Google Play'den alın